Автор
Весела Георгиева

5 причини защо не срещате своята истинска голяма любов

Любовта е онова, което всеки от нас търси постоянно. Всички искаме да бъдем щастливи, обичани, ценени... Днес нещата сякаш се получава по-трудно, въпреки лесните начини за комуникация. Затова си струва да се запитаме - дали проблемът не е в нас самите? Според психолозите, имаме проблеми с любовта ако са налице следващите няколко факта...

Не се приемате такива, каквито сте. Е, как другите да ви приемат, харесат и оценят, като вие самите не можете? Погледнете се в огледалото и си кажете, че сте страхотни. Приемете се такива, каквито сте. Усмихнете се и животът ще ви се усмихне.

View post on Instagram
 

Не оценявате това, което имате. Приемете това, което е дошло при вас и благодарете за него. Така ще привлечете и онова, което искате да имате.

View post on Instagram
 

Прекалено самокритични сте. А и не е необходимо. Няма нужда да сте съвършени. Просто бъдете себе си.

View post on Instagram
 

Страхувате се от промяната. Няма как нещо да се случи в живота ви, ако не сте готови за него. Налага се да приемете промяната и да позволите на новото да влезе в живота ви.

Забравили сте да мечтаете. Ако нямате съкровени цели и копнежи, животът ви се обезмисля. Позволете си да искате - дори немислимото. Мечтайте, желайте, търсете...