7 неща у дома, които ще убият романтиката и страстта на мъжа към вас

В случай че решите да поканите мъж на гости, към когото не сте безразлични, огледайте се първо за следните детайли у дома, които могат да развалят цялата романтика между вас.

И не, не си мислете, че мъжете са непукисти и не обръщат внимание на много неща край себе си, защото това определено не е така. Особено когато става въпрос за жена, която е привлякла погледа им, техните сетива се изострят до максимум. Така че, мили дами, отпуснете се спокойно, огледайте се около себе си и вижте дали някое от тези неща случайно не се намират в дома ви. Според експерти те могат да предизвикат не особено приятни емоции у мъжа:

Продукти за лични хигиена



Мъжете може и да знаят за всички дамски аксесоари, без които никоя жена не може, но я по-добре ги приберете в някое шкафче. Не е нужно тампоните, бръснарското ножче, или мехлемите ви за акне или хемороиди да стоят на показ, нали така. Разбира се, не става върос за мъж, с когото имате дълготрайна връзка и живеете заедно, а за такъв, който пристъпва прага на вашия дом за първи път.

Подаръци от бившите

Едва ли бихте се почувствали добре, ако видите в дома на новото си гадже вещи, снимки или подаръци, останали от предишната му връзка. Затова, хайде по-добре разчистете стаите си от подобни детайли, които биха предизвикали у всеки мъж доза на ревност и несамоувереност. Както всяка жена, така и всеки мъж иска да се почувства единствен и неповторим, а в момент, в който връзката му с една дама е в зората си, той има най-голяма нужда от това.

Джаджи за магии

Ако има нещо, от което един мъж изпитва ужас от дъното на сърцето си, то това е жена, която прави магии. Така че, моля ви се, ако сте сложили стъкленото си кълбо или картите таро на видимо място, метнете ги в някой шкаф и да се приключва.

Мръсотия

Мъжете може и да не са сред най-прилежните в чистенето, но определено си падат по чистоплътни жени, които знаят как да се грижат за уюта и чистотата на дома си. Така че по-добре изхвърлете торбите с боклюк и въведете в хармония дома, преди звънецът да ви завари неподготвени.

Документи



Без значение колко доверие имате на някого, не бързайте да го запознавате с вашите ценности, собственост, дългове, заеми и ипотеки.

Стари и похабени вещи

Тук не става въпрос за мебели с антикварна стойност или антики за декорация. А чисто и просто за стари и похабени вещи от времето на баба ви, които просто си личи, че времето им е отминало. Колкото по-вехти изглеждат те, толкова повече ще потушат страста на мъжа към вас.

Бельо



Някои жени си мислят, че е секси „случайно“ да забравят дантелените си бикини на видно място. Всъщност е по-добре да не правите това. Вашите отношения ще се развият, ако наистина се харесвате, но едни гащи на дивана определено няма да говорят добре за вас.

Четете още: Тайните на съблазняването на най-известната куртизанка в историята на света