Автор
Теодор Муховски

8-те женски навика, които могат да отблъснат мъжа

Когато жената иска да бъде център на внимание в очите на мъжа, тя се опитва да му се хареса, но често пъти в прекаленото си желание за това тя успява да го раздразни. Вместо да го спечели с нейните трикове и хитринки, тя може да го отблъсне. Затова е време да ви разкрием кои са 8-те женски навика, които могат да откажат всеки мъж.

1. Искате да ви ревнува

Ако харесвате някой мъж и искате да му направите впечатление е голяма грешка да флиртувате нарочно пред него с други мъже. Няма нужда от това, защото той сам може да види дали сте желана в очите на другите. Мъжът ще тълкува вашия флирт по друг начин, ще му стане досадно и ще го изнерви допълнително.



2. Ненужно преструване

Фалшивото преструване е характерно за някои жени, защото с него те си мислят, че омайват силния пол. Напълно безсмислено е да се преструвате на прекалено умни или глупави, защото мъжът само би се изнервил от такова поведение. Просто бъдете себе си и казвайте това, което чувствате.

3. Прекалите с разкрасителните процедури

Ако притежавате естествена красота, тогава не е нужно да се престаравате и да прекалявате с червилото и грима. Мъжете не харесват изкуственото - надутите устни или някои излишни корекции по тялото не са им мечта.

4. Премахнете намеците

Мъжете предпочитат да им се говори направо, ясно и точно. Те не обичат да се чудят какво искате да им намекнете, защото по този начин се чувстват все едно са изправени на изпит и трябва на всяка цена да го вземат. А това ги напряга и отблъсква. Затова ако ви се прави нещо нетипично, не се срамувайте да им го кажете директно.

5. Не прекалявайте със съобщенията с картинки и емотиконки

Можете да изпратите на любимия мъж някоя емотиконка или картинка, но не го правете постоянно. Също така не му пишете през 5 минути, за да му обяснявате какво правите и къде сте. Дайте му малко въздух и пространство, така самият той ще започне да ви търси и да ви желае още повече от преди.

6. Не бъдете нерешителни

Бъдете по-смели и не се правете на твърде недостъпни. Взимайте думата по-често, предлагайте нещо смислено и спрете да отстъпвате за всичко, което казва мъжа до вас. За него е важно да имате позиция и да я изразявате по-често. Апатията не е във ваша полза.



7. Фалшив тен

Не прекалявайте със солариумите и кремовете, които ви карат да сте почернели през цялата година. Може би не знаете, но мъжът харесва жени с бяла кожа. Важното е да бъдете с естествения си тен, а не непрекъснато да чернеете изкуствено.

8. Дръжте се любезно

Възпитанието е важен елемент в отношенията между жената и мъжа. Не бъдете груби, избягвайте клюките и недобронамерените коментари. Те не действат привлекателно за нито един мъж, а го отблъскват. Дори и да сте ядосани, сдържайте емоциите си и не правете хапливи коментари за случилото се.


Четете още: 5-те тайни на любовта, които само зрелите жени познават