Автор
Теодор Муховски

8 знака, че съдбата ви е подготвила купища с пари

Ако работите усилено, за да постигнете прекрасен живот, може би се чудите как да разберете кога усилията ви ще бъдат възнаградени.

Добрата новина е, че има определени признаци, които показват, че Вселената е на път да ви изпрати пари; някои от тях датират от древни времена и са получили много анекдотична подкрепа.
Можете да използвате тези знаци, за да прецените кога може да искате да направите инвестиция или да се съсредоточите върху маркетинга на ново начинание.

1. Постоянно виждате числото 8

В исторически план числото 8 винаги е било много значимо. Например на мандарински и кантонски език се предполага, че то е едно от най-щастливите числа и е тясно свързано с късмета.

Интересно е, че формата на числото 8 също е изцяло симетрична, което символизира баланс. Ако потърсите датата 08.08.2008 г., ще видите, че огромен брой хора са избрали да сключат брак в Китай на тази дата, а номерата на къщите с 8 в заглавието често пъти са много търсени.

Така че, ако започнете да виждате 8 навсякъде (на вратите на местата, които ви предстои да посетите, в телефонните номера и на регистрационните табели), може да ви очаква финансова печалба!



2. Получавате пари в определен ден

Според Фън Шуй, ако получите някакви пари (независимо дали става въпрос за подарък, бакшиш, изплащане или печалба) в определен ден, тогава можете да очаквате още повече пари през следващите седмици и месеци.

По-конкретно, ако получите пари в първия ден на новолуние или когато над главата ви има пълнолуние, може би сте на път да се радвате на повече изобилие в живота си. Можете дори да използвате тази символика в творческите си визуализации, като си представяте луната над главата си, докато получавате всички пари, които някога сте искали.

3. Очаквате бебе

Древните китайски предания твърдят, че когато сте бременна, носите в себе си и голям късмет. Оттук идва и старото вярване, че е лош късмет да се опиташ да заложиш срещу бременна жена, когато играеш хазарт!

Някои твърдят, че можете да привлечете и финансова печалба в живота си просто като сте близо до бременна жена. Така че, ако вашият партньор, приятел или сестра очакват бебе, част от късмета може да се пренесе и върху вас.



4. Буболечките продължават да посещават дома ви

Разбира се, повечето от нас не искат да намират буболечки в къщата си, но кафявите насекоми (особено скакалците и паяците) са символ на предстоящо щастие в Тринидад. Междувременно в Китай хората понякога държат щурци в клетки заради това, че носят късмет.

В цял свят се смята, че тъмните пеперуди също показват предстоящи положителни новини за кариерата ви, което обикновено е равносилно и на добри новини за заплатата ви.

5. В кафето ви има мехурчета

Това е странно, но има едно суеверие от Източното крайбрежие, според което хората, които виждат мехурчета в кафето си, ще се радват на положителна промяна в съдбата. Така че погледнете повърхността на следващото си кафе, преди да го изгълтате.
За разлика от тях канадците казват, че съответният знак е да успееш да хванеш мехурчетата от кафето на лъжица, без да ги спукаш. Със сигурност си струва да опитате!

6. Имате много дребни пари

Ако имате много свободни монети в дома си (например в голям буркан с дребни пари), е напълно възможно да привлечете по-значителни пари в живота си.

Според Фън Шуй, ако решите да държите дребни пари в кухнята си, това вероятно ще ви помогне да станете финансово по-богати, а едно руско суеверие твърди, че ще привлечете големи пари, ако държите монети в много шкафове или торбички в дома си.



7. Имате неприятен сблъсък с птица

Може да се почувствате сякаш целият ви ден е провален, когато птица реши да се облекчи точно над главата ви, но тази неприятна среща с птица всъщност се предполага, че означава, че ще получите повече пари в близко бъдеще.
Така че, ако попаднете на пътя на птица и се окажете с изпражнения в косата си, опитайте се да погледнете от добрата страна!

8. Инициалите ви са в паяжина

Това е много специфичен знак, че парите идват по пътя ви, и не е вероятно да го виждате често, но ако го видите, обърнете внимание! Широко разпространено е мнението, че ако видите инициалите си в паяжината на паяк, това е знак, че оттук нататък ще имате добър късмет.

Вероятно в крайна сметка ще привлечете всичко, което искате, с много малко усилия (подобно на паяка, който привлича плячката си), независимо дали мечтаете за пари, успех или нещо съвсем друго.


Четете още: 5 типа съседи, които ни изкарват от нерви, и как да се справим с тях