Автор
Woman.bg

8 звезди, които избраха липосукцията пред диетите и спорта

За много майки след раждането борбата със стриите и излишните килограми може да се окаже истинско предизвикателство. Закръглените форми се оказват обаче не по-малък проблем и за тези, които все още не са се сблъскали с майчините неволи. Не са малко и онези дами, особено от света на шоубизнеса, които избират бързия път към отслабването, доверявайки се на помощта естетичната хирургия пред тази на трудоемките диетите и спорта. Пък и те могат да си го позволят. Да видим кои са знаменитостите, които не скриха факта, че дължат перфектната си фигура на липосукцията, както и тези, които не признават това, но експертите твърдят точно обратното.

Карди Би



Както вече ви съобщихме, само преди ден Карди Би потвърди слуховете, че си е направила липосукция след раждането на дъщеря си Кълчър преди десет месеца. 26-годишната рапърка разкри новината, че се е подлагала неведнъж на въпросната манипулация по време на музикалния фестивал „Бийл Стрийт“ в Мемфис, като каза, че не би трябвало да е на концерта, тъй като прекаленото движение щяло много да навреди на липосукцията ѝ. Тя сподели още, че след раждането всеки опит да възвърне фигурата си отпреди раждането „удрял на камък“, заради което в крайна сметка решила да се довери на липосукцията. Предната седмица пък тя също така разкри, че се е подложила на операция и на бюста.

Рита Дакота

View post on Instagram
 

Една млада звездна майка – Рита Дакота, неочаквано призна на феновете си, че наскоро също си е направила липосукция. „Премахнах през редица неуспешни опити след раждането да се преборя с излишните килограми, натрупани през бременността. Нищо не помагаше – нито спорт, нито диети, нито масажи”, споделя откровено Рита на личния си профил в Инстаграм. В същото време тя признава, че според нея липосукцията е крайна мярка. И че към операцията трябва да се прибягва само в случай, когато всички други методи вече са били изпробвани. И, за разлика от много свои колеги от бранша, певицата не крие факта, че е посетила пластичен хирург, за да си възвърне отното перфектната форма, с която феновете ѝ са свикнали да я възприемат.

Анастасия Квитко

View post on Instagram
 

Анастасия Квитко е сред най-впечатляващите и ефектни модели, които в последно време набират все по-голяма популярност заради женствените си извивки. 26-годишната красавица обаче отрича да е постигнала тези форми благодарение на намесата на липофилиращи методи, както твърдят някои експерти. „Момичето най-вероятно е преминало през липосукция. Не е възможно такива резки извивки в телосложението на една жена да бъдат резултат единствено на ген“, твърди Нонна Кочарян, експерт в Медицинския център „Мира“. „Липосукцията е метод на избор за премахването на мазнини от корема, гърба и глутеалните области. За тази манипулация се използва и помоща на ултразвук. Събраната по време на липосукция мастна тъкан може да се използва за запълване на други кухини и гънки. Трансформираната мастна тъкан може да се използва за подмладяване на лицето и при корекция на контурите на тялото. Тази процедура изисква поне еднократно повторение, но дългосрочните резултати не са съвсем предсказуеми“, пояснява още тя.

Ким Кардашиян

View post on Instagram
 

Ким Кардашиан също отрича, че някога е прибягвала към услугите на Нейно величество липосукцията. Но първият ѝ съпруг, музикалният продуцент Деймън Томас, твърди точно обратното: „Ким е направила няколко пластични операции, включително източване на мазнини от корема и увеличаване на гърдите“, категоричен е той.

Къртни Лав


Бившата половинка на вокалиста на „Нирвана“ Кърт Кобейн решава да се подложи на липосукция преди повече от 20 години. Причината е ролята ѝ във филма "Народът срещу Лари Флинт". От този момент нататък Къртни Лал става вярна последователка на този тип хирургична интервенция, а и самата тя не крие този факт.

Деми Мур


Деми Мур никога не е криела, че се страхува от стареенето. Затова пък тя е пламенен привърженик на пластичната хирургия. И въпреки факта, че фигурата на актрисата винаги е изглеждала безукорна през годините, бившата половинка на Брус Уилис и Аштън Кътчър също не крие, че често пъти е прибягвала до помощта на липосукцията.

Тара Рийд


Звездата от "Американски пай" някога е била истински секс символ, но многото неуспешни пластични операции я превърнаха от красива жена в чудовище. През 2004-а година Тара Рийд си направи липосукция, последиците от която виждаме 15 години по-късно! В областта на корема актрисата има множество белези и неравности, които 43-годишната блондинка явно не желае да крие.

Шер


В началото Шер признаваше само за операция на носа и увеличаване на гърдите, но впоследствие тя разкри и за още цял куп операции за скриване на корема, липосукции, фейслифт, блефаропластика (пластика на клепачите), ботокс и др. Като прибавим и факта, че преди години Шер отстрани две от ребрата си, за да се радва на тънка талия, списъкът е пълен.

Четете още: Карди Би с липосукция след раждането