За да се отърве от понатрупаните по време на бременността си килца, Карди Би прибегнала до липосукция малко след раждането на дъщеря си. Това призна самата певица по време на концерт в Мемфис.

"Имам новини за вас. Трябваше да отменя днешния концерт. Не биваше да съм тук, защото прекаленото движение може да прецака липосукцията ми."

Неотдавна звездата изненада приятно феновете си, като се появи с шармантен тоалет, разкриващ перфектно оформените ѝ коремни мускули, при това само десет месеца след раждането.

Много от майките, които я харесват, я попитаха как се е разделила с килограмите така бързо и Карди си призна, че го е направила с липосукция.

Слухове, че рап дивата е прибегнала към услугите на въпросната манипулация се появиха още в първите месеци след раждането на дъщеря ѝ - Кълчър Киари Сефус, но до този момент тя никога не ги беше потвръждавала.

Рапърката не скри обаче, че за да отслабне, пиела специални чайове и тренирала доста усилено.

Интересен факт, който Карди също разкри, е, че след липосукцията рязко започнала да сваля килограми и дори не могла да спре да отслабва. Иронията е, че вече не се харесвала така и искала да увеличи теглото си, но, уви, не могла.

Искреността на звездата ѝ спечели симпатиите на феновете, макар и в повечето случаи да се гледа с лошо око на подобни операции.

Четете още: Майка плати 19 бона, за да бъде като Меган