Днес е особено щастлив ден за Кейт Мидълтън и принц Уилям, защото малкият принц Луи става точно на 3! По случай празника херцогинята на Кеймбридж не пропусна да докаже за пореден път фотографските си умения, като сподели очарователна снимка на сина си, направена лично от нея.

На кадъра виждаме как прекрасният Луи отива за първи път на детска градина, при това на колело. По всичко личи, че кралският чаровник е безкрайно щастлив, тъй като се е усмихнал широко срещу обектива и очевидно няма търпение да отиде при връстниците си. Не можем да не отбележим, че е облечен елегантно, типично за наследник на кралица Елизабет Втора, и е добре подготвен с раница на гърба, в която има всичко необходимо за детската градина.

View post on Instagram
 

Снимката е направена на фона на двореца "Кенсингтън", където в момента живеят Кейт, Уилям и децата им Джордж, Шарлот и Луи. Очаква се щастливото събитие да бъде отбелязано днес с торта, споделена с приятелите на кралския син. Луи е постъпил в същата детска градина, в която бе и Шарлот, преди да тръгне на училище - "Уилкокс". Тя се намира в близост до "Роял Албърт Хол" и таксата стига до 3400 лири на срок в зависимост от възрастта на детето и предпочетените от родителите занимания.

View post on Instagram
 

Днес е последният ден от 2-седмичния траур на кралското семейство след смъртта на принц Филип, което позволява на херцозите на Кеймбридж да разпространят щастливата снимка на Луи за 3-тия му рожден ден.

Четете още: 12 ключови елемента от погребението на принц Филип, които със сигурност не сте забелязали