Автор
Ева Григорова

Актриса шокира света с поема за Путин: Ако бях твоята майка, щеше да бъдеш толкова обичан

Актрисата от сериала 90210, Аналин Маккорд, шокира света с авторска поема, която публикува в своя Twitter акаунт. В произведението си тя описва желанието си да бъде майка на руския президент Владими Путин, чиито воиски нападнаха Украйна.

Произведението започва с извинение към 69-годишния Путин. “Много съжалявам, че не съм твоя майка. Ако аз бях твоя майка, щеше да бъдеш обичан, щях да те държа в ръцете си в светлина от щастие”.

Голяма част от коментарите под поста обвиняват Маккорд, че се опитва да влезе в заглавията на медиите на базата на една трагична война. “Не съм сигурна дали това е трябвало да бъде пародия, или просто всички в Холивуд са полудели” - гласеше едно от мненията.

Във видеото, което вече има над 18 милиона гледания, 34-годишната Маккорд споделя още, че светът е щял да бъде по-добро място, ако тя е била майка на руския президент.



“Ако аз бях твоя майка, светът щеше да бъде топъл. Ако аз бях твоя майка и светът беше студен, щях да умра, за да те стопля. Щях да умра, за да те защитя от несправедливостта, насилието, терора, несигурността. Щях да умра, за да ти дам живот.” - се казва още в поемата.

Въпреки че Маккорд обвинява майката на руския лидер за военната криза, Мария Шеломова обаче често е характеризирана като мила жена, работеща във фабрика, която дори тайно кръстила на сина си във времената на комунизма.


Самият Путин описва майка си като жена, която е живеела простичък живот и която готвела чудесно: “Живеехме доста простичко, ядяхме зелева супа, котлети и палачинки. В неделя и по случай празниците майка ми правеше вкусни пълнени кифлички със зеле и месо, както и тарт с извара.”