Автор
Woman.bg

Алекс Сърчаджиева: Иване, не зная как да продължа без теб!

Измина точно година от най-тъжния ден за звездната чаровница Александра Сърчаджиева. Денят, в който тя загуби любовта на живота си, опората си, бащата на детето си, кумира си, най-специалния мъж, заел огромно място в сърцето ѝ – Иван Ласкин.

Тя, както и цяла България, загуби един великолепен актьор, едно от лицата на родните кино и театър. И за съжаление, през 2019 г. и други големи артисти го последваха.

Иван Ласкин несъмнено си отиде без време. В днешния ден той трябваше да празнува името си, но уви, съдбата реши друго и по случай годишнината от смъртта му, Алекс Сърчаджиева отново открехна завесата към душата си и сподели огромната болка, която изпитва от година насам.

Актрисата публикува две снимки на нея, Иван и дъщеря им във Фейсбук, а към тях добави невероятно послание към любимия си.

Съвсем наскоро Сърчаджиева даде и телевизионно интервю, в което споделя, че 2019-а е била като кошмар за нея. Тя спомена и другите звезди, които България загуби в рамките на последните 12 месеца: Стоянка Мутафова, Йосиф Шамли, Стефан Данаилов...

Алекс, както и ние, се надяваме, че 2020 г. ще бъде по-хубава година с повече положителни събития. А сега нека си спомним за неповторимия Иван Ласкин и се помолим за мир на душата му.

Четете още: Ивановден е! Разберете какво повелява традицията