Автор
Антония Дамянова

Ашли Греъм със скандална снимка на корема си година след раждането

Подобно на всяка друга майка, и световноизвестният супермодел Ашли Греъм не е подмината от обичайните проблеми, които бременността и раждането на деца носят след себе си.

А макси красавицата към момента може да се похвали с цели три. Едрата брюнетка е известна с това, че не се бои да споделя пред широката аудитория не само хубавите моменти, които майчинството ѝ носи, но и онези, за които много майки избягват да говорят, а още по-малко – да показват.

View post on Instagram
 


Неотдавна например красавицата дръпна завесата около въпроса защо е спряла да кърми близнаците си. С това обаче откровенията на Греъм не свършват.

В един от последните си постове в Инстаграм 35-годишната американка смело демонстрира състоянието на корема си в момента. На снимката Ашли Греъм е стиснала кожата на корема си, разкривайки как изглежда той година след раждането на близнаците.

View post on Instagram
 

Провокативната снимка веднага предизвика учудване сред едни, тъй като към нея няма описание, но други последователи на Греъм изразиха възхитата си от смелостта ѝ да застане с недостатъците си пред света.

Немалко от тях успешно доловиха какво точно иска да каже фаворитката им, а именно, че независимо от това колко известен, следван, обожествяван и превъзнасян може да бъде един човек, той в края на краищата си има и своите недостатъци.

Никой не е перфектен и тя ясно го заявява нееднократно чрез смели снимки на самата себе си, доказвайки, че независимо от несъвършенствата и белезите, които раждането е оставило по тялото ѝ, тя се гордее с тях.

Фотосът е призив към всички онези жени, чиито тела са претърпели известна промяна след раждането, да не се срамуват от нея, а да съхранят самочувствието си, да вярват, че продължават да бъдат красиви и да осъзнаят, че да си майка е най-великото и несравнимо преживяване.

View post on Instagram
 

Четете още: Посланието на Дженифър Анистън към жените