Автор
Кристина Кирова

Друго си е да имаш подкрепата на принцесата: Кейт Мидълтън защити Виктория Бекъм публично

Принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън, прояви твърдия си характер и реши да покаже на сина на Виктория Бекъм - Бруклин и съпругата му Никола Пелц, каква е силата на семейните ценности. Защото изглежда, че младата двойка малко е позабравила за тях.

Всичко започна в месеците преди сватбата им, когато се разрази скандалът покрай булчинската рокля на Никола, която не беше по дизайн на свекърва, която е едно от най-големите имена в световната мода. От тогава до ден днешен, макар и двете страни да направиха опити да потушат слуховете, че помежду им цари неразбирателство, са в обтегнати отношения. Никола дори игнорира коментарите на Виктория в социалните мрежи, въпреки че те са по-скоро от ласкателен характер. Бруклин дори загърби родителите си, заради любимата си и към днешна дата почти не общува с тях, не ги е посетил дори и за коледните празници в края на 2022-ра.

Е, Кейт реши да постави всекиго на мястото му, но по нейния си, много елегантен и фин, начин. В момента Виктория Бекъм преживява тежки времена не само заради влошените отношения с най-големия си син, но и заради краха, който преживява в модния си бизнес. Новата ѝ колекция не е разпродадена дори наполовина.

И тук принцесата на Уелс се изявява като истинска фея, която е готова да помогне. В края на миналата седмица Кейт се появи на събитие, облечена в зелено кашмирено палто, дело на бранда на Виктория Бекъм. Макар и мълчаливо, по този начин Мидълтън оказа сериозна подкрепа към съпругата на футболиста Дейвид Бекъм. Все пак, вероятно сте чували за "Ефекта Кейт" - нейните модни решения винаги се превръщат в тенденции сред дамите по света. Всеки артикул, който избере да облечен, се разпродава за броени часове, такъв е и случаят със зеленото палто.

Интересното е, че по този начин Катрин не само наруши своя неутралитет, но и даде да се разбере, че дворецът следи отблизо конфликтите между милиардера Пелц и близките до кралската фамилия семейство Бекъм. Сега в САЩ пък назрява скандал около подготовката за сватбата на Никола и Бруклин - оказа се, че бащата на булката, магнатът Нелсън Пелц, съди сватбената агенция, която според него "не успяла да се справи" с мащаба на церемонията. Той платил авансово 160 000 долара за тяхната работа и сега си иска парите обратно.

Четете още: Жената, която отне девствеността на Хари за 5 минути: 21 години криех тази тайна