Бащата на Меган: Искам да видя внуците си, краят ми е съвсем близо

Въпреки че Меган Маркъл и баща ѝ Томас не общуват от години, те водят усилена битка в съда. Херцогинята заведе дело срещу британски таблоид, публикувал писмото, което тя бе изпратила до баща си през 2018 г.

Днес родителят на Меган продължава да твърди, че тя е прекратила всякакъв контакт с него, а от кралството издадоха, че не само тя, но и Хари са се опитвали да се свържат с него, но без успех. Каквато и да е истината, едно е сигурно – отношенията между любимата на принца и баща ѝ са повече от охладнели. Той все още не се е срещнал с внука си Арчи, който през май ще навърши 2 години, а сега след като научи, че Меган е бременна с второто си дете, сподели пред медиите, че силно се надява някога да успее да ги види.



71-годишният Маркъл пожела на дъщеря си и съпруга ѝ да бъдат здрави и раждането да мине добре. Той се гордее, че внуците му са част от кралското семейство, но се страхува, че житейският му път може би ще приключи скоро, не само заради напредналата му възраст, но и заради влошеното му здраве. И въпреки че дъщеря му и Арчи вече живеят много по-близо до него, той няма възможността да се види с тях.

Припомняме ви, че малко преди да обяви за втората си бременност, Меган спечели едно от делата, а баща ѝ не беше никак доволен от този факт. Според него случаят не е разгледан подробно и не са разпитани никакви свидетели, за да бъде взето най-справедливото решение.

Но въпреки че Меган и баща ѝ се обърнаха взаимно един срещу друг, Томас все пак храни надежда, че някога ще се срещнат пак. И ще може да види внуците си поне веднъж. Той се страхува, че краят му може да е съвсем близо, дори утре, тъй като страда от затлъстяване, тежки проблеми със сърцето и белите дробове.



До момента Меган не е коментирала публично сложните отношения с баща си и сякаш няма силите да го направи. Вероятно и в предстоящото ѝ интервю с Опра Уинфри едва ли ще го спомене. Но все пак – винаги има надежда и може би един ден двамата ще се помирят.

Четете още: Ето какво гражданство ще има бебето на Меган и Хари