Седмицата започна ударно с една страхотна новина – Меган и Хари очакват второ дете! Херцозите на Съсекс съобщиха благата вест точно 37 години, след като принцеса Даяна разкри, че е бременна с Хари. Те използваха празника Св. Валентин, за да споделят, че малкият Арчи съвсем скоро ще влезе в ролята на голям брат.

Меган и Хари получиха безброй благопожелания и поздравления, в това число и от кралицата. Нека сега обаче разясним един важен и вълнуващ въпрос, около раждането на бебето, а той е дали то ще е американче, или гражданин на Великобритания?

Отговорът не е никак сложен – ако детето се роди в САЩ, то автоматично ще получи американско гражданство. Херцозите обаче ще могат да претендират и за двойно гражданство за детето, тъй като то автоматично получава правото да бъде гражданин и на Великобритания заради баща си.

View post on Instagram
 


Вече е известно, че рожбата на Меган и Хари ще заеме осмо място сред наследниците за трона. Все още не знаем обаче кога се очаква да се появи на бял свят и какъв е полът му. От снимката, с която двойката обяви прекрасната новина, става ясно, че Маркъл вече е в напреднала бременност. Съвсем разбираемо е, че са прикривали благата вест по-дълго време, тъй като миналата година херцогинята е претърпяла аборт.

И както всеки път, когато светът научи, че се задава следващото кралско бебе, още снощи започнаха да валят предположения какво ли ще е името на второто дете на Меган и Хари. Смята се, че то ще носи името Алфи или Александра, ако е момиче. Също така почитателите на кралската фамилия са почти сигурни, че Арчи ще си има сестричка.

И докато очакваме да научим какво ще е бебето на херцозите и кога ще се роди, принц Хари се готви да се завърне на Острова. Той трябва да пристигне в родината си в началото на лятото, но от сега се знае, че Меган и Арчи няма да го придружат.



Четете още: Петя Дикова слага край на кариерата си на водеща