Бащата на Меган с поразителни думи за Арчи и Лилибет

15 септември 2021 | 13:54
8976
5
снимки: Getty Images
5

От години е известно, че Меган Маркъл е в критично лоши отношения с баща си Томас. Всичко започна малко преди сватбата ѝ с Хари, когато г-н Маркъл нямаше възможността да я придружи до олтара заради сериозни здравословни проблеми. Оттогава до днес двамата не поддържат никаква връзка, а той не спира да отправя обвинения по Меган заради това, че тя отказва да отговори на писмата и обажданията му. 

Днес Томас хвърли поредната бомба, като заяви, че дъщеря му и принц Хари лишават децата си от възможността да общуват с дядовците си, както и с кралица Елизабет Втора. Г-н Маркъл направи видеообръщение, в което за пореден път сподели мъката си от факта, че Меган толкова много се е отчуждила от него и че все още не познава внуците си. 

Меган Маркъл

Томас определи като нечестно поведението на херцозите, защото децата имат право да познават него, Камила, принц Чарлз и Нейно Величество. Единственият роднина, който има достъп до Арчи и Лилибет е майката на Меган - Дория, която е неотлъчно до актрисата и ѝ помага в отглеждането им. Маркъл заяви, че няма намерения да търси контакт с внуците си по съдебен ред, защото не желае те да бъдат използвани като пионки, с които всички да си играят. Но въпреки всичко, той все още не губи надежда, че някога ще се срещне с Арчи и Лилибет:

"Ще изчакам търпеливо, докато Меган и Хари не се почувствам готови да ги доведат при мен. Но знам, че докато дъщеря ми продължава с това поведение и е в сегашното положение, това няма да се случи".

Меган Маркъл, принц Хари

Томас добавя, че според него най-доброто за младото семейство е да се върне във Великобритания, където херцозите да служат на кралското семейство. Той е категоричен, че това би било най-доброто за внуците му, защото те, както и родителите им, ще бъдат много по-защитени в Англия, отколкото в САЩ. Също така смята, че ако Меган, Хари, Арчи и Лилибет се помирят с кралицата и останалите членове от кралското семейство и всичко това спре, то ще има добро отражение и върху отношенията му с дъщеря му. И най-накрая ще има шанс да види внуците си.

Четете още: Нова звездна сватба: Ивайло Захариев ще се ожени до дни

Още по темата

Коментари

5 Рашид
  16 септември 2021 | 23:34 отговор
 

Абе ХАРИ Е ОТ КОНЯРА НА ВЕЛИКАТА И СВЯСТНА ЛЕЙДИ ДИ...И ВСИЧКО СЕ ПОДРЕЖДА...

 
4
  16 септември 2021 | 16:33 отговор
 

Проста и нагла негърка, а принца е дебилен щом се ожени за нея.

 
3 Иван
  16 септември 2021 | 09:54 отговор
 

Много е вероятно да се окаже, че Съдбата е пратила Меган на семейството на Елизабет ІІ - да ги отърве от това недоразумение Хари. Слушах го в някакъв клип по повод интервюто с Опра, този човек дори не може да говори гладко, да не говорим - да мисли. Нека си стоят там в Америка, да приказват глупости и да правят каквото знаят. Никому не са изтрябвали деца, възпитавани от Меган и майка й. Техни са си, да си ги чуват по живо, по здраво.

 
2 ВАЛЯ
  16 септември 2021 | 00:00 отговор
 

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ХОРА КОИТО СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НАС !

 
1 Зори
  15 септември 2021 | 16:09 отговор
 

Абе кво ни занимавате с тия. Никой не го интересуват.

 

Добави Коментар

Най-четени