Бебето и домашният любимец: Тези снимки ще ви разтопят

25 април 2018 | 07:40
14538
0
снимки: Instagram, Pexels, Unsplash
0

Известно е, че бебетата имат удивителна връзка с животните и е истински късмет да видиш първия досег на малкия човек с пухкава животинка. Това е може би една от най-умилителните гледки, на които можете да попаднете. Днес ще ви доставим това удоволствие, като ви споделим снимки, изобразяващи любовта между животните и бебетата. Но нека първо ви разкажем малко повече за фотографа, който седи зад докосващите кадри:

Това е Суджата Сетия, която е щастлива майка и съпруга с успешен бизнес в сферата на фотографията. Преди година обаче се случва нещо, което я наранява дълбоко – любимото й куче Мустанг умира. Дамата споделя, че домашният любимец винаги е бил важна част от семейството и че едва ли някога би обичала друго куче толкова много, заради което тя и съпругът й решават, че няма да имат ново животинче вкъщи.„Много клиенти, които са идвали вкъщи, са искали да снимам бебето им с Мустанг. Той беше прекрасно животно, всички много го обичаха“, разкрива Суджата.

Известно време след смъртта на Мустанг тя решава да направи фотосесия с бебета и животни. Това е нейният начин да се пребори с тежката загуба. Вижте трогателните кадри в нашата ГАЛЕРИЯ

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени