Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев-Джизъса - Есмер Омерова, успя да сбъдне голяма своя мечта. Красивата рускиня се сдоби със собствен клас по аржентинско танго, което самата тя владее до съвършенство.

С това се похвали самата тя в профила си в Инстаграм. Известно е, че ослепителната Есмер е носител на световна титла и тангото ѝ е в кръвта.

View post on Instagram
 

Новото си занимание красавицата оповести чрез пост в социалната мрежа в края на миналия месец. Към момента тя продължава да набира заявки от страна на желаещите да се учат при нея.

Под формата на сторита тя неведнъж е споделяла кратки видеа и снимки от тренировките в залата. Омерова има син от родния плейбой, който отглежда с настоящия си мъж - Макс Давидов, популярно име в света на бокса.

View post on Instagram
 


Припомняме, че с Джизъса се разделиха през 2015 г., като причина за разрива се оказаха многобройните изневери от страна на нашенеца. Както е известно пък, засега Благой се е кротнал, отдавайки се на любовта си към плеймейтката Златка Райкова, която наскоро го дари с още едно дете. С това Димитров се сдоби с общо четири деца, първите две които има от гимнастичката Христина Витанова.

View post on Instagram
 

Четете още: Поли Генова показа бременно коремче по бански (Снимка)