Автор
Woman.bg

Бившите на Дженифър Анистън, които я обожават

Не ти трябват приятели, ако имаш бивши като тези на Дженифър Анистън. А сега да излезем от кръга на шегата и да ви споделим интригуващите новини от вчерашния празничен ден. Актрисата Дженифър Анистън, прочула се като Рейчъл от „Приятели“, отбеляза 50-ия си рожден ден, а на партито ѝ се появи най-неочакваният гост – бившият ѝ съпруг Брад Пит.

Очевидно Джен не таи отрицателни чувства към мъжа, който я напусна заради Анджелина Джоли, тъй като двамата запазиха приятелски отношения през годините. Дори след развода на Бранджелина упорито се носеха слухове, че Анистън и Брад са се събрали отново. Засега обаче изглежда, че връзката им почива единствено на базата на приятелството.



Господин Пит съвсем не бе единственият бивш, който уважи празника на Дженифър. Бившият ѝ съпруг Джъстин Теру, за когото тя бе омъжена две години, също се присъедини към сърдечните поздрави. Той избра да го направи публично, като сподели интересна снимка в Инстаграм. На нея Дженифър показва силата си, вдигнала тежък предмет, а погледът ѝ е комично сериозен. Посланието на Джъстин гласи:

View post on Instagram
 


„Честит рожден ден на тази жестока Жена. Безмилостно обичаща. Безмилостно дружелюбна и безмилостно забавна.“

Дженифър Анистън определено не е от късметлиѝките в любовта. В момента тя е необвързана след два неуспешни брака, но поне се радва на обичта на приятелите си, дори и на бившите си мъже.

Четете още: Хейли и Джъстин се пазели до първата брачна нощ