Автор
Люблена Папазова

Бившият я нарече стара и дебела, тя влезе в топ 10

Българката Ива Йорданова влезе в топ 10 на най-добрите танцьори по социална салса, съобщи тя в профила си във Фейсбук. Бившата съпруга на Божидар Лукарски не пропусна да спомене, че е успяла въпреки неговото пренебрежение и липса на подкрепа. „Някои биха казали, че така изглежда, когато „мечтите се сбъдват”.... Не! Ето как изглежда, когато си поставяш цели, работи цялото ти "аз" (физически, психически, емоционално и т.н.) и го направиш! Аз завинаги ще бъда първата българска жена артист, която стигна до финалите на Световната среща на върха по салса!!!!!”, похвали се Ива.

„О, и между другото, обръщам внимание особено на бившия ми съпруг, който ми каза, че никога няма да бъда танцьор, защото бях "твърде дебела и твърде стара"! Никога не позволявай на някой друг да те определи, никога!! Аз съм на 35 години и съм в Топ 10 на света”, ухапа бившия си мъж Ива.

Йорданова е бивш кандидат за евродепутат и екс шеф на Комисията за българите в чужбина. През май 2016 година тя се омъжи за тогавашния министър на икономиката Божидар Лукарски на пищна сватба в Бургас, но бракът им продължи кратко. С днешната дата Ива е категорична, че не е била оценена от съпруга, който непрекъснато внушавал чувство за малоценност. За разлика от него, нейните родители били плътно до Ива в мечтата ѝ да стане една от най-добрите танцьорки по салса в света.

Лукарски с Ива през 2017 година на откриването на учебната година в Италианския лицей, където учат децата му.

Днес 35-годишната дама следва мечтите си и продължава и образованието си, като предстои да защити магистратура. Лукарски пък заряза политиката и се ожени за българка, която от години живее в САЩ. Това е трети брак за екс министъра, който има две деца от първата си връзка.

Четете още: Княгиня Евдокия - душата на една борбена българка с финес