Автор
Антония Дамянова

Българката, за която цяла Унгария говори (Снимки)

Една млада и красива българка плени сърцата на унгарците. Тя се казва Криста Чернева и работи в страната като модел и мениджър на културни събития. Майка ѝ е не коя и да е, а София Кузева-Чернева, която всички познаваме от култовия и любим на поколения български филми - „Вчера“ на Иван Андонов, в който тя изигра ролята на Дана.

Още през 90-те София и съпругът ѝ се установяват в Германия, където се ражда дъщеря им Криста. Благодарение на родителите си момичето запазва пълна връзка с България.

View post on Instagram
 


Но не успехите на българката в професионален план се оказаха повод тя да прикове вниманието на Унгария към себе си, а личният ѝ живот, и по-точно романтичната ѝ връзка с унгарския футболист Адам Салай, който в момента играе в швейцарския футболен отбор Базел.

От няколко месеца насам 34-годишният голмайстор демонстрира радостта си от отбелязаните от него голове с доста любопитен жест, а именно с палец в уста и докосване на корема. Това предизвика медийното внимание и появата на спекулации, че най-вероятно спортистът чака бебе.

View post on Instagram
 


„Да, ще ставам баща. Чака детето през август, но аз започнах да празнувам. Исках да го запазя в тайна, но не се сдържах“, разкри Салай пред Ripost през пролетта. Признанието на футболиста бе достатъчен повод медиите да насочат фокуса на вниманието си към избраницата на сърцето на Салай. Така стана ясно, че жената до него е именно хубавата българка Криста Чернева.

View post on Instagram
 


Криста и Адам се запознават в Германия, където той игра дълги години, пише Origo. Изданието продължава с описанието на връзката им, като не пести и суперлативите си към 23-годишната българска хубавица, като я определя като „невероятно красива“.

View post on Instagram
 


А ние с две ръце подкрепяме мнението на медията и добавяме, че Криста е не само много привлекателна, но и доста сексапилна, съдейки снимките, които тя споделя на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Що се отнася до бебето, оставаме в очакване на щастливата вест.

View post on Instagram
 

Четете още: Всички говорят за бицепсите на Никол Кидман: Вижте фантастичната ѝ фотосесия, която зашемети света (Снимки)