Автор
Кристина Кирова

Да продадеш девствеността на дъщеря си

Ако мислите, че продажбите на невръстни момичета и тяхната девственост са характерни само за мургавите ни събратя, то грешите. Оказа се, че и в огромна и успешна държава като Русия се наблюдават шокиращи случаи с търговия на плът, a следващият просто ще ви накара да настръхнете.

35-годишна майка от Челябинск обяви за продан девствеността на 13-годишната си дъщеря в интернет. Съвсем неизненадващ е фактът, че дамата работи като жрица на любовта и определено има опит в подобен вид пазарене. Явно майката държи дъщеря й да наследи професията й и то от съвсем рано. „Бизнес дамата“ имала и съмишленица, нейна приятелка, която й помогнала да намери купувач и да осъществи „продажбата“. 35-годишната рускиня спазарила девствеността на дъщеря си за 1.5 милиона рубли. Не след дълго майката и приятелката й намират желаещ да обезчести 13-годишната дъщеря срещу зададената сума и си уговарят среща в ресторант в центъра на Москва, където тя да получи парите, а той – девственото момиче. За щастие органите на реда реагират адекватно, след като са уведомени за случая и арестуват майката и съмишленичката й. В момента 13-годишното момиче е настанено в медицинско заведение. Предполага се, че рускините, извършили жестокото престъпление, ще бъдат лишени от свобода за 10 години. Жените не отричат вината си и дори я съобщават във видео, разпространено от Министерството на външните работи на Русия. Но достатъчно ли е? И как е възможно майка да превръща в бизнес толкова важен момент от живота на детето си като първия му полов контакт? Цинизмът все повече превзема интернет, респективно и реалния свят.

Особено обезпокоителен е фактът, че това съвсем не е изолиран случай. След кратка проверка в мрежата установяваме, че има много подобни на него. През последните години безброй момичета са се ориентирали към лесно спечелване на високи приходи, предлагайки девствеността си за продан. Преди 7 години американка опита да продаде невиността на дъщеря си срещу скромната сума от 10 хиляди долара. През 2013 г. пък майка продавала редовно дъщеря си като секс робиня, за да изплаща семейни дългове. Тези родители буквално карат децата си да плащат за грешките им.

Любопитен факт е, че пазарът на девственост в интернет е широк и разнообразен, откъм цени. Някои се продават за милиони, други за 200 долара. Но при повечето си личи известен опит в тази сфера, както при майката от Челябинск, за която се говори в медиите от няколко дни насам. Докога ще слагаме материална цена на тялото и душата си и докога сексуалните услуги от непълнолетни момичета ще бъдат нещо обичайно?

Четете още: Защо следим бившите си в социалните мрежи?