От години се говори за много млади дами, които предлагат първото си сексуално преживяване срещу определена сума или с други думи продават девствеността си. Посъбрахме няколко истории, които могат да предизвикат любопитство или дори възмущение. Какви емоции още - кажете ни вие в коментарите.

Грациела Ятако е момичето, което започва цялата тази "мода". 18-годишната дама от Перу предлага девствеността си на търг още през 2005 година. Канадец е предложил 1.5 млн. долара, но сделката така и не се осъществява, защото в последния момент тя се отказва. Така Грациела печели единствено омразата на цяло Перу. В католическата държава обществото е възмутено от нейната история и реномето на нея и семейството ѝ е съсипано завинаги.

Друга дама, за чиято сделка съобщиха световните агенции преди няколко години, е 21-годишната бразилка Катарина Малиорини. Тя предложи "първия си път" на търг и цената, на която специалното предложение се продаде, беше 780 хил. долара. Катарина споделила официално, че дарява 90% от сумата за строеж на домове в родния си град Санта Катарина.

Натали Дилън се появи в шоуто на Хауърд Стърн, където предложи девствеността си за продан. С парите тя каза, че ще плати образованието си. Няма информация обаче как са се развили събитията. Няколко жълти медии са съобщили, че Дилън е получила 250 хил. долара, но купувачът не е консумирал покупката си.

19-годишна новозеландка, която се представя в интернет с псевдонима Ungirl, пусна своята оферта в сайта ineed.co.nz. Тя е получила над 1 200 оферти, като водещата е била 32 хил. долара. За жалост, няма информация дали Ungirl я е приела и какво се е случило впоследствие.

18-годишната румънка Алина Персеа обяви девствеността си за продажба, за да може да си плати таксата в университет, където искала да учи компютърни науки. Тя получи 14 хил. долара от анонимен 45-годишен италиански бизнесмен. Сделката е била консумирана, а Алина споделя пред медиите, че "останала много доволна".

18-годишната Роузи Рийд от Великобритания казва, че е лесбийка и не е правила секс с мъж. Тя предлага "първия си път" на търг, който печели 44-годишен инженер с оферта 13 300 долара. Той бил разведен и баща на две деца. След консумиране на сделката Роузи много съжалявала и казва, че тя и нейната интимна партньорка били много разстроени и съжалявали за необмисленото ѝ решение.

16-годишна ирландка от католическо училище пуснала оферта в сайта Gumtree. Репортер под прикритие ѝ предлага 10 000 долара. Двамата се срещат, но когато репортерът разкрива самоличността си, тя се отмята от думите си и заявява, че това всъщност било шега. След това дори завежда дело срещу медията и самоличността ѝ дори не е оповестена.


Четете още: Няколко мъдрости за секса от известни личности