Автор
Woman.bg

Да си пухкава инфлуенсърка - бизнес за милиони

Запознайте се с Джем Уолфи – поредната дама, която е усвоила нишата на социаните мрежи и вече изкарва завидно високи доходи, благодарение на милионите си последователи в Инстаграм.

Джем е само на 28 г., но вече е интернет сензация. Тя е с апетитни закръглени форми и въпреки това тялото ѝ изглежда стегнато и поддържано, заради което успешно продава артикули от магазина си за фитнес облекло. Макар и да е с по-голямо дупе и бедра, Джем не се притеснява да публикува снимки по бански, дори се гордее с горещите кадри. Тя проповядва здравословен начин на живот и определено е от вдъхновяващите личности в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Г-ца Уолфи невинаги получава положителни коментари по свой адрес, но това съвсем не я спира да бъде активна. Самата тя споделя, че най-често потребителите я нападат заради теглото, дори я определят като дебела. Според нея причината е завист, провокирана от факта, че те се трудят зад бюрото в офиса, докато тя изкарва парите си по много по-забавен начин.

View post on Instagram
 


Чаровницата искрено се радва на хобито, което е успяла да превърне в професия и смята, че решението да стане инфлуенсър е най-доброто в живота ѝ. Тя се гордее със съдържанието, което публикува, и е още по-щастлива, че милиони потребители го намират за интересно и полезно.

А вие бихте ли се впуснали в подобно приключение и да зарежете сигурната работа, за да станете инфлуенсъри?

View post on Instagram
 


Четете още: Няма случайни неща! Всеки човек идва в живота ти с мисия