Да служи на армията или на любовта - голямата дилема в живота на принц Уилям

Семейството или военната кариера? Това е била дилемата пред принц Уилям, когато е срещнал любовта на живота си - Кейт Мидълтън.

И въпреки че херцозите на Кеймбридж винаги са поддържали имиджа си на перфектната двойка с безупречна репутация, истината е, че дори и в Рая има проблеми понякога. А за препъникамъните във връзката им разказва кралският експерт Кейти Никол.

Оказа се, че между Кейт и Уилям е имало немалко трудности през годините, но каквото и да се случва - накрая те винаги са заедно, готови да покажат пред света, че любовта им е по-силна от всичко. Забелязали ли сте, че и до днес те изглеждат все така влюбени един в друг, колкото и на сватбата си преди 10 години? Неслучайно те са в челната петорка на най-популярните кралски двойки в света. Единствено по-обичани от тях са кралица Елизабет Втора и покойният ѝ съпруг принц Филип.

Херцозите на Кеймбридж бяха още по-вдъхновяващи по време на първия локдаун, когато неуморно провеждаха публични онлайн срещи, с които да покажат, че и в техния перфектен свят има проблеми, пред каквито са изправени всички по света. А знаете ли, че в брака им е имало и тежки кризи?

Една от тях била, когато принц Уилям е трябвало да направи труден избор преди години. Това се е случило през 2006 г., когато кралският наследник е трябвало да се отдаде или на военната си кариера, или на бъдещото си семейство с Кейт. Тогава дори и двамата имали съмнения за любовта си и дали тя ще продължи.

"Уилям е бил изключително зает и отдаден на службата си в армията. За него и Кейт е ставало все по-трудно да прекарват време заедно. Уилям е бил в казармата в Бовингтън от понеделник до петък, а уикендите е прекарвал с приятелите си от армията. Не е имал желание да се завръща всеки уикенд в Лондон, за да бъде с Кейт", разказва Кейти Никол.

Според експерта Кейт е била тази, която е успяла да удържи на липсите и да вдъхнови Уилям да бъдат заедно. Сериозна роля е изиграло и семейството на принца, тъй като кралицата и принц Филип не желаели да се повтаря ситуацията между Чарлз и Даяна. Ето защо тогава му поставили ултиматом да реши какво избира - армията или Кейт. И ето че тази приказка има един прекрасен щастлив край и днес херцозите са родители на 3 прекрасни деца.

Четете още: Всички завиждаме на Амал: Вижте как я спаси Джордж Клуни