Всички завиждаме на Амал: Вижте как я спаси Джордж Клуни

Изглежда, че вече старото нормално започва да се завръща и отново можем да се любуваме на звездите, които разхождат прекрасни дизайнерски тоалети по червения килим. Признаваме си, тази гледка ни липсваше! Една от любимите ни звездни двойки, Джордж и Амал Клуни снощи доказаха, че няма нищо по-красивот от любовта по холивудски, като засияха заедно на премиерата на филма The Tender Bar в Лондон снощи.

Всички обективи се насочиха директно в тях, още от първата секунда, в която стъпиха на червения килим. Двойката бе издържана в класическите цветове бяло и черно. Амал е заложила на прелестна дълга рокля с пайети и елегантно наметало от пера. Джордж пък беше издокаран в класически черен костюм с бяла риза и вратовръзка.

И въпреки че любовта им продължава толкова години, изглежда че никак не са си омръзнали, защото се прегръщаха и целуваха неуморно пред безбройните обективи. Но това съвсем не беше най-трогателната част от изявата им по червения килим. Всъщност, този път Джордж Клуни доказа колко истински джентълмен е. Докато позираха, Амал изпита най-големия ужас за всяка дама - роклята ѝ се закачи за токчето, което знаете, че е абсолютно предпоставка за пълен резил и падане пред десетките камери и фотоапарати.

Това обаче не се случи, защото Джордж, като един истински мъж на място беше точно зад нея в най-правилния момент и измъкна роклята ѝ от токчето, с което я спаси от сигурно падане и евентувално късане на красивия тоалет.

View post on Instagram
 

И така за пореден път Джордж Клуни доказа, че именно Амал е дамата на сърцето му и жената на живота му, която винаги ще подкрепя. Тя от своя страна сподели, че се чувства изключително обичана от актьора и че двамата се справят заедно във всяка една ситуация.

Неслучайно звездната двойка вече има и наследници - близнаците Ела и Александър, които се родиха през 2017 г.

Четете още: Джоан Колинс: Слава Богу, че се омъжих за 30 години по-млад от мен мъж!