Да съдиш BBC заради името на дъщеря си? Това само Меган и Хари могат да го направят

10 юни 2021 | 15:30
1468
4
снимки: Getty Images
4

По принцип да се родиш като член на кралска фамилия, особено на най-влиятелната в света, се води за голям късмет. Ама да се родиш в семейство на объркан принц и амбициозна до мозъка на костите си американска актриса, общо взето големите отшелници на британското кралско семейство, си е просто да изтеглиш късата клечка. На всичкото отгоре и никога няма да получиш кралска титла, защото мама и тате са решили да избягат и да се оплачат на целия свят колко е скапано да си част от тази фамилия, да си я наречем направо институция.

 

Хора по цялото земно кълбо ще наблюдават как растеш, на кого приличаш, как се държиш, общо взето нито една твоя стъпка в този живот няма да остане тайна за никого. А и да не забравяме, че мама Меган и тате Хари са те кръстили на кралицата, прабаба ти и винаги ще носиш тази отговорност на раменете си. В това няма нищо лошо и името Лилибет е приказно красиво, но херцозите на Съсекс успяха да направят скандал и от него. Не вярвам да не сте чули, че вече е започнала съдебна битка, при това срещу BBC, заради твърдението, че Меган и Хари не предупредили Нейно Величество, че ще кръстят дъщеря си на нея. И хоп - ето го новото дело за клевета. 

Меган Маркъл, принц Хари

Тази сутрин в западните медии се появи коментар, който гласи: "Само Меган и Хари може да се обърнат към адвокатите си и да заведат дело заради името на дъщеря си" и съм напълно съгласна с това твърдение. Всъщност, има ли нещо, за което тези двамата не са отишли в съда и има ли проблем, който да не са пожелали да решат по съдебен ред? 

По правило, няма по-удачен начин да изглаждаш несправедливостите в живота си от това да се обърнеш към правосъдието, но някак си, тази новина ми идва вповече. Няма ли как всичко да приключи до изявлението на Меган и Хари, че публикуваната от BBC информация е невярна и да поискат публично извинение? И може би едно галантно предупреждение, че при следващата клевета, ще се намесят адвокатите им? Не, тези хора имат някакъв много особен афинитет към съда и са готови да намесят дори и невръстните си деца, само и само да има някое-друго ново дело. 

Меган Маркъл, принц Хари, Арчи

А какво ще се случва с Арчи и Лилибет, докато растат в уж по-спокойна, далеч от светския шум и прожекторите, среда? Вероятно няма да го усетят това така мечтано от Меган и Хари спокойствие, защото самите те предизвикват скандал след скандал. И накрая отиват в съда. Едно обаче можем да пожелаем на тези мъници, които ги очаква не много лек живот, при това без кралски титли - да бъдат силни и да се борят за щастието си. 

Четете още: Илиана Раева трогна фенове с прочувствено послание към дъщеря си Славея (снимки и видео)

Още по темата

Коментари

4 Лазарина
  11 юни 2021 | 09:28 отговор
 

Бездарно написана и ред по ред отегчителна статия. Сменете си професията.

 
3
  10 юни 2021 | 19:27 отговор
 

Тези двамата няма ли най-накрая "да се отдадат на скромния и спокоен живот, за който мечтаят" и да ни освободят от неприятното си медийно присъствие

 
2 СС Лацио
  10 юни 2021 | 17:11 отговор
 

House of Pain - Jump Around (Official Music Video)

 
1 Rori
  10 юни 2021 | 16:37 отговор
 

Kogato televizia kato BBC si pozvoliava otkroveni laji e normalno da ima posledstvia i razbira se v sada. Zashtoto samo kato zaplatish goliata suma za lajite si, shte se zamislish dali da izlajesh drugia pat. Samo kato ti braknat v djoba I zasegnat imidja I reining ti , moje i da si vzemesh pouka.

 

Добави Коментар

Най-четени