Автор
Люблена Папазова

Даяна Ханджиева: Влизам във "Фермата" след края на токсична връзка

Красива, артистична и чувствителна, Даяна Ханджиева е едно от най-чаровните лица от шоубизнеса, а и любимка на светските медии заради връзката си с баскетболиста Кристиян Ставрев, която вече е в миналото. Актрисата стана популярна с участието си в сериала “Скъпи наследници”, а в началото на септември ще се представи в необичайна светлина - ще кове дъски, ще меси хляб и ще дои добитък. Даяна изостави градския живот и се включи в новия сезон на „Фермата“, който стартира на 5 септември по bTV, и смело ще прекрачи портата на стопанството, въпреки че няма опит със селския бит.


-Даяна, свикнали сме да мислим, че на красивите жени всичко им се случва с лекота както в професионалния, така и в личния живот. Важи ли тази максима и за теб?
-Доскоро всичко ми се случваше много лесно. Имах късмет, но той изведнъж изчезна. Предложенията за нови роли секнаха. Приключих и една, може би, токсична връзка. Озовах се на кръстопът. В актьорската професия има много възходи и спадове - в един момент те търсят постоянно за различни проекти, а в следващия всичко около теб замира. Когато това се случи, се обърнах към себе си, но самоанализата се оказа неприятен процес...

-Какво имаш предвид?
-Мислех, че съм супер готин човек, а като започнах да се вглеждам по-внимателно в себе си, видях хиляди неща, които трябва да поправя. Установих, че имам голямо его и огромно желание за контрол. Разбрах, че ме е страх от всичко.


-Самокритична си. А с кои свои качества се гордееш?
Гордея се, че нямам вредни навици. Напоследък се опитвам да бъда над нещата. Използвам по-често израза “Е, и?”- това са само две букви, които обаче правят всяка трудна ситуация по-незначителна. Мисля, че ако ги използваме по-често, няма да сме толкова вглъбени в проблемите си.

-В началото на септември ще влезеш във „Фермата“. С каква нагласа се впускаш в това приключение?
-Очаквам „Фермата“ да ме центрира и да ми даде увереност. Не се страхувам от сложните междуличностни ситуации, които могат да възникнат. Целта ми е да опозная всички участници и да извлека от тях максимум знания и мъдрост. Имам нужда от нови запознанства, нови емоции и нови умения.


-Ти си фино градско момиче, как ще се справиш с трудния фермерски живот, физическите и психически предизвикателства?
-Чакай сега! Аз само изглеждам като фино градско момиче. Ще дам всичко от себе си, за да изкарам на преден план “бойната” си страна и да се превърна в сериозен конкурент. Мисля, че ще се справя с физическите предизвикателства, макар че всички ме подценяват и ми казват: „Слабичка си, ще се счупиш!“. Надъхана съм да ги опровергая. Наблюдателна съм и бързо “попивам”. Мисля, че това качество ще ми бъде от голяма полза, защото животът в стопанството ще бъде напълно непознат за мен.

-А какво нямаш търпение да ти се случи?
-Да доя животни.

-Какво ще ти липсва във „Фермата“?
-Уединението и неограниченият достъп до храна.

-Има ли конкретен човек, които ще ти липсва много?
-Да ти липсва някой в подобно състезание... това би било доста демотивиращо. Ще се въоръжа с търпение.

-Отворена ли си към възможността да срещнеш нова любов в риалити шоуто?
-Не отивам на романтичен спа уикенд, а влизам да изживея вълнуващи и предизвикателни дни, които ще тестват волята и издръжливостта ми. Ще се фокусирам изцяло върху играта.

Четете още: Паулина от "Фермата": Не аз разделих Краси с приятелката му