Диана Димитрова разкри нещо брутално: какво е преживяла по време на снимки

29 ноември 2022 | 14:10
5711
2
Инстаграм
2

Диана Димитрова призна в социалните медии, че е станала жертва на насилие в началото на кариерата си.

Без да споменава имена, от написаното става ясно, че актрисата от „Откраднат живот“ и „Лъжите в нас“ е пострадала преди пет години по време на снимки. 

„5 години си задавам въпроса защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме „докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано“, започва тя посланието си.

Актрисата разказва още, че след инцидента е продължила да работи с колегата, който е преминал границата...

„Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.“

„Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове“, пише още Диана и обяснява, че би искала да призове към действие други жертви на нейно място.

„Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение.“

Актрисата признава, че днес не би запазила ситуацията в тайна: „Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла ѝ памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото.“

"Не допускайте моята грешка. Насилието НЕ е допустимо под никаква форма."„Днес се молих, снимките да са изтрити от стария ми лаптоп и бях убедена, че са, но ги видях...“, пише още актрисата.

Актрисата подреди преди броени дни своя изложба, показвайки, че има повече от един талант. картините й бяха много добре приети от всички и тя обеща нова експозиция.

Още по темата

Коментари

2 Mu
  02 декември 2022 | 14:10 отговор
 

Едно чудовище..... Вещица

 
1
  29 ноември 2022 | 21:18 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТП МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени