Две прекрасни и дръзки сестри - дъщерите на Деми Мур и Брус Уилис (снимка)

В медиите рядко се говори за звездните сестри Талула и Скаут Уилис. Те са плод на любовта между бившите съпрузи Брус Уилис и Деми Мур, но въпреки това светлините на прожекторите не са често насочвани към тях.

Това обаче съвсем не означава, че младите чаровници не заслужават вниманието ни. Напротив - тяхната взаимна привързаност и непринудените им усмивки ни карат да разглеждаме снимките им в социалните мрежи в захлас.

View post on Instagram
 

И ако мислите, че животът им е само лукс и пълна липса на проблеми, защото са деца на едни от най-известните актьори в Холивуд, лъжете се. Всъщност, Талула е изминала доста дълъг път, за да може днес да се усмихва така широко. Дълги години тя е страдала от собствените си комплекси, породени от убеждението ѝ, че не е красива. Тя дори стига до пристрастяване към наркотиците, от което се лекуваше продължително време.

View post on Instagram
 

Скаут от своя страна пък никога не е страдала от подобни проблеми, напротив - тя често обича да показва тялото си и понякога провокира с почти еротични фотосесии. Духът ѝ е освободен и вярва, че дължи това си качество на артистичните си родители.

View post on Instagram
 

Днес Талула е на 27, а Скаут - на 29 и по всичко личи, че са се превърнали в прекрасни, млади жени. И абсолютно неразделни сестри. От време на време публикуват и заедно снимки в Инстаграм, а последната им съдържа нотка на провокация. Двете позират по сходни облекла, издържани в лежерноелегантетн стил. Но Скаут е абсолютно вярна на себе си и е предпочела за снимката да бъде без сутиен и това определено бие на очи. Някои от последователите дори я разкритикуваха за прекалената смелост, но истината е, че кадърът е стилен, а визиите им - отлични.

View post on Instagram
 

Четете още: Бащата на Меган: Искам да видя внуците си, краят ми е съвсем близо