Автор
Весела Георгиева

Джейми Лий Къртис сподели: Щастие е трудна дума, животът е болка. Ботоксът не ви прави щастливи

Актрисата Джейми Лий Къртис признава, че си е правила козметични процедури, но в крайна сметка се е почувствала зле от тях и не те са и` донесли удовлетворение.

Джейми признава, че съветва и собствените си дъщери "да не си пипат лицата".

View post on Instagram
 

"Направих пластична операция", признава звездата пред "Today". "Поставих си ботокс на челото. Ботоксът накара ли голямата бръчка да изчезне? Да. Но тогава изглеждаш като пластмасова фигурка", коментира още актрисата.

"Направих го. Не проработи. И всичко, което виждам, е, че хората сега фокусират живота си върху това... Щастие е трудна дума, защото животът е болка. Искам децата ми да са доволни. Искам да чувстват, че това, което правят, има значение, има стойност".

View post on Instagram
 

От утре ще гледаме Къртис отново в ролята на Лори Строуд, която се изправя във финален сблъсък със серийния убиец Майкъл Майърс в последната част от филмовия франчайз "Хелоуин: Краят".

"Измислили са много добър начин да сложат край на тази "трилогия"", казва звездата за последния филм от франчайза.

"Направихме три филма, мисля, че историята завършва по тъжен, но интересен начин".

Джейми става известна като "Кралицата на писъка", заради всички нейни участия в хорър филми. Едно от първите й участия в телевизията е с малка роля в епизод на "Коломбо".

Има две осиновени деца и за известен период оставя кариерата си на заден план, за да може да се фокусира върху семейството.

"Всъщност “добрата ми форма” не продължи много дълго. Някъде към трийсетата ми година престанах да обръщам внимание на тялото си. Помислих си: “Е, какво пък, голяма работа!”. Но един ден се погледнах в огледалото и никак не ми хареса това, което видях, затова отново започнах да се грижа за фигурата си."

"Погледнете жените, които си стоят вкъщи, домакините. Аз съм категорично против това!"

"Не съм безчувствена жена, а просто едно претоварено бяло “маце”, което се опитва да си изкара прехраната... с много костеливо лице..."