Джейн Фонда: Tаратайка, но каква!

21 декември 2020 | 06:30
23119
2
снимки: Getty Images, Instagram

Джейн Фонда – вечната красавица, която всички познаваме като кралицата на аеробиката и киното, днес навършва 83 г. Тя е от онези харизматични жени, чийто чар може да плени всеки, независимо от възрастта им. Джейн е просто божествена и до днес, благодарение на тренировките, които толкова обича. Актрисата се кълне в здравословния си режим и доказва, че годините никога не могат да бъдат пречка за перфектната визия. И към днешна дата Фонда не пропуска тренировка, като усилено набляга на вдигането на тежести. Признава, че най-много работи за талията си. Освен с аеробика дамата поддържа фигурата си и с любимата си цветна диета, а също така не яде сол.Но нека бъдем реалисти. Не е възможно жена на 82 г. да изглежда толкова добре, само и единствено благодарение на спорта. И Джейн Фонда не го отрича. Тя сама признава, че ѝ се е случвало да прибягва към пластичната хирургия. Подлагала се е на операции за увеличаване на бюста, правила си е и корекции по лицето. В това няма нищо срамно или притеснително, все пак Джейн постоянно е на червения килим и много често я снимат в близък план.

И въпреки че актрисата може да бъде единствено обект на възхищение, се случва да получава и злобни коментари за прекалено хубавия си вид. Тя не крие, че пластичната хирургия ѝ помага и ѝ е необходима. Фонда дори проявява самоирония, като се сравнява със стара кола.„Изглеждам добре за годините си, но съм като таратайка. Понякога тасовете ми падат и трябва да се сложат нови. Чувствам се като късметлийка – живея във време, в което ако нещо не е наред, е лесно да бъде поправено“, споделя Джейн.Актрисата не прикрива и възхищението си от модерната медицина, дори признава, че е сменила някои части на тялото си.

„Ако ти е писано да живееш дълго, да останеш здрав и се поддържаш във форма, 80-те могат да бъдат чудесни години“, добавя актрисата.

А знаете ли, че Джейн Фонда е много активна в Инстаграм? Там тя също е безкрайно откровена и не се притеснява да се снима в не толкова бляскавите си моменти. Например преди няколко месеца публикува кадър, на който изглежда тъжна и объркана.


Причината за погледа и странния ѝ вид e, че предната вечер е била на червения килим със същата красива черна рокля, но когато се прибрала вкъщи, не можела да я откопчае и се наложило да прекара нощта облечена с нея. В края на публикацията Джейн пише: „Никога не съм искала да имам съпруг до този момент.“

Въпреки че тя е една от уникалните красавици на Холивуд, днес живее като необвързана дама. Но понякога си трябва мъж, поне за да ти разкопчае роклята, Джейн!

Четете още: Нещастието да се родиш жена в Индия

Още по темата

Най-четени