Ужасът на почти всеки родител със сигурност е детето му да не се превърне в пряк свидетел на горещите му изпълнение между чаршафите. Но какво да се прави – понякога животът ни поднася и такива ситуации. Дори и на холивудските звезди, въпреки че ни е трудно да повярваме, че и те изпадат в същите комични моменти като нас. Но малко от тях говорят за това, както направи Джесика Алба съвсем наскоро.

И ако по света има безброй мъже (а сигурно и жени), които биха дали всичко, за да зърнат актрисата по време на страстни изпелнения в спалнята, то децата ѝ съвсем не са сред тях, но уви – точно този сценарий се е случил преди време. Джесика признава, че веднъж, докато тя и съпругът ѝ били в гореща схватка, една от дъщерите им внезапно решила да ги посети и неволно станала пряк свидетел как двамата правят секс.



„Това беше най-лошото нещо, което ни се беше случвало като родители. Прекарахме 5 минути в леглото, в които не спирахме да се смеем, след това се обърнах към Кеш и му казах: „Ние току що я съсипахме, не мога да повярвам“, споделя Джесика Алба.

И докато съпругът ѝ продължил да се смее, тя започнала да плаче. Актрисата била толкова шокирана от станалото, че се обърнала към една от най-добрите си приятелки – сестрата на мъжа ѝ, която винаги им помага в трудни моменти. По неин съвет Джесика и Кеш разговаряли с дъщеря си и успели да извлекат положителното от ситуацията, защото благодарение на конфузната случка, разбрало че преди да влезе в стаята, трябва да почука на вратата.

А на вас, мами, случвало ли ви се е нещо подобно? И как бихте подходили в такава ситуация?



Четете още: Ама къде е крил принц Уилям тези секси бицепси (снимка)