Автор
Весела Георгиева

Джоан Колинс: Слава Богу, че се омъжих за 30 години по-млад от мен мъж!

Джоан Колинс, която уверено върви към 90-те си години, споделя, че се радва, че се е омъжила за по-млад мъж. Актрисата признава, че брак с мъж на нейната възраст, би бил истинска катастрофа.

В интервю за The Sunday Times звездата признава, че браковете със сериозна възрастова разлика са по-стабилни. Между нея и съпруга й Пърси Гибсън има 32 години разлика.

View post on Instagram
 

„Слава Богу, че се омъжих за 30 години по-млад от мен мъж. Не можех да понеса да се омъжа за човек на моята възраст.", откровена е Колинс.

И признава, че е ужасно досадно, когато хората я питат кога ще се пенсионира.

View post on Instagram
 

Въпреки че сега Джоан е щастливо омъжена, това не винаги е било така. И не защото не е опитвала.

Първият ѝ съпруг, Максуел Рийд, е бил избран само заради факта, че е загубила девствеността си. След Рийд, Колинс казва "да" на актьора Антъни Нюли, от когото има две деца, Тара и Сача. Третото ѝ дете, Кати, се ражда, когато се обвързва с Рон Кас. Четвъртият ѝ съпруг, Питър Холм, е най-лошият от всички, според актрисата, която го описва и като насилник. И накрая на брачното поле се появява Пърси.

Въпреки своите години, Джоан Колинс не мисли за пенсия. По време на коронавируса тя активно се занимава с ремонт на къщата си. Разказва, че била уплашена от вируса. Дори не излизала до магазина. Това правел съпругът ѝ, а след това дезинфекцирали всичко. Дори вестниците. След като се ваксинира, Джоан се връща към живота. Пътува, ходи на театър.