Джон Кенеди е един от малкото президенти, които са успелили да спечелят истински любовта на народа. А също и симпатиите на толкова дами по света. Той бе просто неповторим и след него никой не можа да достигне този имидж – на красивия мъж, в който цяла Америка се влюби! За съжаление, той си отиде твърде рано от този свят, но за нас винаги ще си остане онзи опасен чаровник и еталон за фатален мъжкар.

View post on Instagram
 


Поводът да посветим тези редове на Джон Кенеди е днешната дата, на която той се е родил през далечната 1917 г. в Бруклайн, Масачузец в добро и заможно семейство. Джон е най-големият от всички 9 деца в семейството.

В юношеските си години бъдещият президент започва да показва своенравния си характер. Той не е добър ученик и определено е палаво момче. И въпреки това, благодарение на острия си ум и невероятния си интелект, той успява да завърши. Несъмнено обаче най-големите му интереси в училище и в университета са спортът, момичетата и шегичките в клас. Но кой ли би се разсърдил на такъв чаровник?

Трудните времена в училище и университета дори подтикват баща му да проведе сериозен с него за бъдещето му. Джон обаче продължава да чете единствено литературата, която намира за интересна, а благодарение на недобрия си имунитет и рядкото заболяване, свързано с хормонално разстройство, което има от дете, той пропуска месеци наред училищните занимания, заради боледуване.

View post on Instagram
 


Когато започва да учи в Харвард, звездата на Кенеди заблестява ярко сред останалите следващи. Основните причини за това са невероятно харизматичната му усмивка, която не можем да изтрием от паметта си и до днес и лекотата, с която умее да омайва дамите. Фриволното му и закачливо отношение към нежния пол го съпътства през целия му живот, чак до самия край. Дори се говори, че самата му съпруга, Джаки, е отговорна за убийството му. Но нека се върнем на темата за прелъстителните методи на Джон.

Говори се, че президентът не е можел да живее, без физическия контакт с някоя изкусително женско тяло. Припомняме ви, че той винаги е имал любовница, а за него, уж на шега, се говори, че обича по 3 жени на ден – съпругата си, официалната си любовница и някоя съблазнителна „прелетна птичка“.

View post on Instagram
 


Веднъж Джон дори казал: „Чувствам се задоволен с жена, само след като сме имали интимен контакт три пъти, и то всеки път по нов начин“. Никоя особа от женски пол не била в безопасност насаме с Кенеди – той почти гарантирано вкарвал поредната си жертва в леглото. Щом го обземело сексуално желание, независимо от времето и мястото, президентът веднага угаждал на нагона си. Популярен бил и един забавен виц, според който Джон е правил секс със стриптизьорка в шкаф. А целомъдрието го е докарвало до истинско главоболие – на това му се казва секс машина!



И макар да има лековато отношение към предметите в университета, Кенеди успява в живота и постига американската мечта. Той не става просто добър в професията си богат човек, а президентът на САЩ. Истинският любимец на народа и мокрият блян на жените. Той не само се справя добре с живота, но и надминава очакванията на близките си. Просто чаровниците като него могат да отворят всяка врата и да получат това, което желаят. В случая на Джон Кенеди – власт, пари и обожанието на дамите. Жените буквално били луди по Кенеди! На фона на други политици – мъдри и в напреднала възраст – Джон изпъквал с младостта и енергичността си. Слуховете настрана – президентът наистина бил изключително потентен. Той смятал секса за естествена човешка потребност и не желаел да се ограничава в този аспект. При това хич не страдал и от липса на обожателки – жените се блазнели от перспективата да станат любовници на младия и чаровен държавен глава. За тази цел в Белия дом дори била оборудвана специална стая с уютно диванче. Кенеди често изпращал жена си в имението им извън града, за да не му се пречка. Според биографите Джон е преспал с около 1500 жени. Впрочем той далеч не бил добър любовник – Кенеди правел секс изключително за лично удоволствие, без да се интересува от желанията на партньорките си. Въпреки това една от любовниците му признала следното: „Сексът с президента – това бяха най-разтърсващите 30 секунди от живота ми“.

Само за 46-годишния си земен път Джон Кенеди успя да постигне толкова много, колкото други не успяват за далеч по-дълъг живот. И на какво ни научи той – да живееш, както ти харесва, да не се лишаваш от това, което обичаш, напук на хорското мнение и да даваш цялата си любов и страст в целите, които гониш. И никога не забравяй да сложип най-сексапилния аксесоар – чаровната усмивка!



Четете още: Вижте дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур гола - защо това момиче ни дава пример да обичаме себе си