Колкото и неприятно да звучи, много мъже и жени, които на пръв поглед са щастливо обвързани, всъщност си имат и извънбрачна тръпка. Много от тях дори се присъединяват към онлайн платформите за запознанства, без партньорът им да подозира. Трябва да го признаем, изневярата е заложена в гените ни и човешката природа не е моногамна, но когато сме с някого, сме длъжни да потискаме инстинкта си, когато видим друг човек, който ни привлича и да не предаваме любимия си. Но има и такива, които се поддават на изкушението и кривват от правия път. Да видим как протича един ден на неверника:

Според проучвания изневеряващата половинка се сеща за извънбрачната си афера още в първите минути, след като се събуди сутрин. Обикновено започва да изпраща съобщения или се обажда на тръпката си, щом отиде на работа. Между другото, много от изневеряващите имат брак повече от 10 години. В повечето случаи извънбрачната им връзка започва в интернет пространството и като цяло си комуникират повече с текстови съобщения, отколкото да се чуват по телефона. Обикновено невярната половинка и страничната му афера си пишат един или два пъти дневно.




Психолози твърдят, че много неверни половинки поглеждат встрани и имат афери, даже и да са щастливи от живота си и да обичат законния/ата си съпруг/а. Просто им липсва тръпка или просто секс, които да направят радостта им пълна.

Неверните мъже и жени предпочитат да „ловуват“ вечер, повечето го правят след 21 ч. Преди това се занимават със семейни дейности, а през нощта се отдават на страсти с когото не трябва и които повдигат духа им.

Четете още: Мъжът не се ражда мърльо, а става такъв