Автор
Веселина Петрова

Еха! Николина Ангелкова просто цъфти, след като сдаде поста (снимки)

Винаги съм вярвала, че красивата жена е щастлива жена. Както и обратното. И новите снимки на бившата вече министърка на туризма - Николина Ангелкова, го доказват. Прекрасна е. Не си кривя душата.

Аз изглеждах така, когато се разделих с бившия. Липсата на стрес озарява лицето. Е, при Ангелкова има и един допълнителен факт - тя си направи пластична операция на носа. Но си е струвало. Резултатът е повече от добър. Изглежда страхотно. Омиротворена и щастлива. Сигурна съм, че донякъде това се дължи и на факта, че вече не е подложена на постоянни атаки и коментари.

"Ако и Влади Горанов така се е разхубавил след напускането на Министерски съвет, както Ангелкова, не разбирам защо е цялото това нежелание за оставки...", написа във фейсбук Драго Симеонов.

Прав е. Абсолютно съм съгласна с него. В крайна сметка животът е кратък и човек трябва да прави това, което му носи радост и го прави щастлив. А какво по-хубаво нещо от една щастлива жена. Аз лично се радвам за бившата ни министърка. Всеки заслужава да бъде щастлив. И да се чувства добре в кожата си.

Щастливите хора са добри. Към себе си и околните. А щастливите управници са добри спрямо хората, които управляват. Дай Боже всекиму!