Автор
Ева Григорова

Ексклузивно: Новите разкрития от второто изданиe на автобиографията на Меган и Хари!

Новото допълнено издание на автобиографията на Меган Маркъл и принц Хари - Finding Freedom предстои да излезе на пазара идната седмица, но медиите вече имат извадки от книгата.

Според тях херцогът и херцогинята на Съсекс първоначално са били твърдо решени, по време на интервюто си с Опра Уинфри, да назоват името на члена на кралското семейство, който е попитал какъв цвят ще бъде кожата на Арчи, след като той се роди. В крайна сметка Меган се отказала и споделила пред Уинфри, че споменаването на името на човека би могло да му навреди изключително много.

View post on Instagram
 

В изданието се твърди още, че принц Уилям е бил “бесен” след излъчването на интервюто, докато Меган се е почувствала “освободена”. Друго любопитно допълнение, към второто издание на книгата, е цитат от неназована приятелка на Маркъл, която споделя, че херцогът и херцогинята на Съсекс са разочаровани, че няколко месеца след излъчването на предаването с Опра, монархията не е взела почти никакви конкретни мерки по техните обвинения.

View post on Instagram
 

Ето и още от разкритията, които ще включва допълненото издание на Finding Freedom

- Членовете на кралското семейство са били много доволни от факта, че Меган е пропуснала погребението на принц Филип, защото са се притеснявали, че тя ще направи сцена.

- Хари и Уилям са провели доста разговори, след експлозивното интервю, но той няма почти никакви контакти с баща си принц Чарлз.

- В книгата се твърди, че твърденията в медиите, че Меган и Хари искат Арчи да получи титлата принц са неверни.

- Книгата критикува разследването срещу Меган за тормоз над нейните служители, което монархията предприе, като същевременно от кралското семейство не са адресирали обвиненията в расизъм.

- Авторите на книгата твърдят, че след Мегзит, двойката нямало да може да оцелее без наследството от принцеса Даяна.

View post on Instagram
 

Finding Freedom ще излезе на пазара на 31 август, 24-тата годишнина от смъртта на принцеса Даяна.