Автор
Люблена Папазова

Ето ги бременните дъщери на Илиана Раева

Фотосесия, от която лъха уют и споделена любов – това подари Илиана Раева на бременните си дъщери. „Една идея на прекрасната ни майка, която професионално беше пресъздадена от Пейо Ст. Пеев. Уловени мигове на пълно щастие в нашето женско царство“- така обясни идеята за красивата фотосесия наследничката на прочутата гимнастичка Славея Сиракова. Тя сама оповести, че очаква момиченце още в началото на януари.

В телевизионно интервю тогава тя разкри името на таткото - Иван, а към края на разговора разкри и пола на бебе, споделяйки с какво нетърпение очаква то да се роди и "... да си я прегърна". Думите й недвусмислено потвърдиха, че очакваната първа рожба на Славея Сиракова ще е... момиче. Славея сподели още, че в момента се е отдала на абсолютна почивка, както и че не се ограничава от никаква храна. Макар че през последните повече от 10 години тя избягваше месо, сега тя си позволява и месни ястия, за да помогне на мъничето да се развива здраво и пълноценно в утробата ѝ.

Разчита на водородната вода за справяне с неразположенията по време на бременността и не се притеснява за килограмите си. С щастливия бъдещ татко пък я събира общата им страст към моторите. След като двамата се запознали, установили, че имат много общи приятели и интереси.

Преди няколко месеца Иван предложил брак на избраницата си с красив пръстен, но Славея бе категорична, че сватба през тази година няма да има. Двамата с Иван са доста смели в плановете си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат 3 или 4 деца.

Славея още тогава потвърди, че радостта за спортната фамилия е двойна, защото и сестра ѝ Виолета е бременна. Раева вече има една внучка - Илиана, първата рожба на Виолета. Тя се ожени официално миналата година за своя приятел Георги Коруджиев на приказно тържество в резиденция „Бояна”, на което кумува Славея.

Четете още: Дъщерята на Илиана Раева вдигна приказна сватба