Ето как изглежда момичето, похарчило 45 000 долара, за да бъде Барби

08 ноември 2022 | 11:24
14969
4
Снимки: Unsplash, Pixabay
4

21-годишната Габриела Жиракова от Прага винаги е мечтала да бъде принцеса. "Първата чешка Барби" от детството се стреми да бъде като героините от любимите си анимационни филми. Още много млада тя започва да боядисва косата си и да използва козметика.

До 17-годишна възраст Габриела спестява парите, които печели с пеене, а след това ги инвестира в първата си операция. Момичето увеличи гърдите си неколкократно.

"На седем години разбрах, че ще е трудно някога да стана истинска принцеса с аристократични титли, затова си казах, че ще стана принцеса по свой начин. Започнах да се уча да пея и печелех вокални и актьорски състезания като постепенно станах известна", признава Габриела.


Освен това блондинката често си инжектира филъри в областта на устните и челюстта, както и ботокс за премахване на мимическите бръчки от челото. Всичко това ѝ струва минимум 45 000 долара.

Миналата година лекарите извършиха втората операция на героинята от нашия материал, за да увеличат размера на гърдите ѝ до колосална J-образна форма. Удоволствието не е евтино, то струва на момичето повече от 7747 долара. "Винаги съм обичала принцесите и от малка знаех, че добрият външен вид е важен за всяка успяла жена, която иска да си намери принц", казва блондинката.

Габриела признава, че винаги е била обсебена от красотата. Нейната цел е да мотивира момичетата по света да реализират мечтите си. Всичко това ѝ е хрумнало на млади години. Поради подигравките на съучениците, бъдещата Барби решила да докаже на всички, че ще постигне желаните висоти и ще може да вдъхнови другите.


"Бях жертва на тежък тормоз в началното училище, който стигна до такава степен, че на девет години исках да се самоубия. Пластичната хирургия определено не спаси живота ми, но близките ми и вътрешната ми сила го направиха. Искам да създам и развия фонд, който ще помага на деца, страдащи от тормоз срещу системата, която в момента не е в състояние да ги защити “, споделя Барби в интервю.

Освен това момичето планира да стане известна певица и актриса. Тя непрекъснато надгражда своите умения. Крайната цел на Габриела е да продаде Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

"Не отричам, че куклата Барби е голямо вдъхновение за мен, но това е нещо повече от нейния външен вид. Основно се вдъхновявам от това, което тя изобразява", казва Габриела.Четете още: Като две капки вода: 10 звездни дъщери същински копия на бащите си (Снимки)

Още по темата

Коментари

4
  11 ноември 2022 | 11:22 отговор
 

Красива е Принцеса Даяна

 
3 Красиво момиче
  11 ноември 2022 | 11:20 отговор
 

Нито е красива,нито е наясно що е красота.Красотата е излъчване и е в несъвършенството!!!! Душата ти ако не е красива,външността няма значение!!! БОГ гледа душата ,не лицето! А това е изкуствена грозна фасада не е естествена и истинска! Духовността липсва! Красива била ,хахаха,много имате представа за красота.

 
 
Асен
11 ноември 2022 | 20:25

Случайно ми попадна тази статия... ужасен съм! Напълно съм съгласен с Вас, лошото е,че би могла да бъде "пример"за много млади момичета! В какъв свят живеем??

2 Рианка
  10 ноември 2022 | 19:13 отговор
 

Красива е. Дано постигне всички мечти.

 
1 Черният властелин
  08 ноември 2022 | 14:45 отговор
 

тошко муховски такива нема дори да го забележат.

 

Добави Коментар

Най-четени