Ето какъв таен план е имала Елизабет за Меган и Хари

07 октомври 2020 | 14:26
9517
1
снимки: Getty Images
1

Напоследък излизат все по-любопитни факти от живота на кралското семейство и най-вече на Меган и Хари от времето преди да отпрашат с мръсна газ към САЩ.

Един от тях е тайният план на кралица Елизабет II, който е имала за херцозите на Съсекс. Той е бил предизвикан от това, че любимият ѝ внук и съпругата му не се чувствали никак добре под постоянния натиск на пресата и неразбирателството между Меган и останалите членове от фамилията.

Меган Маркъл, принц Хари

Всъщност, херцозите отдавна бленували за „нормален“ живот и кралицата е била готова да им помогне, като ги изпрати в Африка за поне една година. Известно е, че Меган и по-специално Хари отдавна имат слабост към това място. И да не пропускаме факта, че точно там любовта им разцъфна.Но очевидно дори и този жест, на който е била готова Елизабет в името на благото на внука си и снаха си, не е трогнал херцозите достатъчно. Ето защо те решиха да потърсят пълната свобода в родината на Меган – САЩ.

принц Хари, Меган Маркъл

Четете още: 28 години по-късно: Помните ли Касандра? Ето как изглежда тя днес

Още по темата

Коментари

1 Абе:
  07 октомври 2020 | 21:44 отговор
 

Вие вярно изперквате и си измисляте пълни щуротии! На кой журналя му хрумна, че е в главата на английската кралица, чете и тайните замисли и списва такива небивалици, та и вие да ги преписвате поради невъзможност да измислите нещо що-годе по-интересно? А най-странното е кой безумен работодател би плащал пари за такива откровено безстойностни драсканици?

 

Добави Коментар

Най-четени