Ето кога излиза новият сезон на 'Сексът и градът' (Видео)

Ясно е вече кога точно тръгват новите епизоди на култовия ситком "Сексът и градът".

Месецът на премиерата на продължението, озаглавено „И точно така...“, разкри Сара Джесика Паркър, която отново ще видим в ролята на чаровната журналистката в местен вестник със своя рубрика - Кари Брадшоу.

„Ще се видим през декември“, обяви актрисата в YouTube.

Тогава почитателите на сериала отново ще имат възможността да се настанят удобно пред малкия екран и да се насладят на любимките си Кари (Сара Джесика Паркър), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън). Въпреки че днес момичетата са над 50, те са все така омайни и пленителни, създаващи нови приятелства и покоряващи с чара и младежкия си дух града на свободата Ню Йорк.

View post on Instagram
 


Вече е добре известно, че в новите епизоди няма да участва Ким Катрал, в чийто образ в предишните сезони влиза друга култова героиня от "Сексът и градът" - Саманта. Въпреки отсъствието на палавата бизнесдама с високо либидо сценаристите са категорични, че дори и без нея, новите епизоди ще са впечатляващи.

Припомняме, че снимките на новия сезон бяха обявени през януари тази година, но заради пандемичните условия започнаха едва преди няколко месеца в Ню Йорк.

View post on Instagram
 

До този момент са продуцирани общо шест сезона, които се излъчват по телевизия HBO в периода 1998-2004 г. През годините телевизионното шоу получи шест награди „Еми“ и осем „Златни глобуса“, а през 2008 г. излезе и игралният филм „Сексът и градът“, който спечели 415 милиона долара при бюджет от едва 65 милиона.

През 2010 г. режисьорът Майкъл Патрик Кинг се опита да повтори успеха на първата лента, пускайки „Сексът и градът 2“, но бе посрещнат от публиката доста резервирано и не донесе на създателите му очакваните печалби.

„И точно така...“ ще се излъчва по HBO Max и ще се състои от десет половинчасови епизода.

View post on Instagram
 

Четете още: Тя спаси бабата на милиардер и се ожени за него: Невероятната любовна история на Кейт Уинслет и Нед Рокендрол