Ева Веселинова: Момичета, мислете добре преди да си изберете мъж

26 октомври 2021 | 14:42
8637
4
снимки: Instagram
4

Ева Веселинова е една щастлива жена! Самата тя се похвали с прекрасния живот, който води, въпреки че покрай майчинството трудно намира време за сън и почивка. Оказа се обаче, че таткото на близнаците ѝ, когото водещата крие ревностно от света, е истински мъж мечта. 

Красавицата реши да вдъхне положително настроение на последователите си, като сподели кадър от уикенда как си почива, докато любимият ѝ се грижи за децата. Тя не пропуснa и да даде подробно обяснение как той ѝ е дал пълната възможност да си отдъхне, като е поел всички неотложни грижи за близнаците им и дори се обърна към младите момичета, като ги посъветва да не търсят пари в един мъж, а любов и отношение:

"С близнаците сънят е лукс, който тати подари на мама този уикенд. Ставаше в 5.00 часа заедно с тях. Сменяше памперсите им, хранеше ги, играеше си с тях, изми и подреди всичко. Даже и снимка е направил на спящата мама.Цели два дни ставах късно (към 11.00 часа), пих кафе и закусвах. А децата ме чакаха сменени, нахранени и усмихнати. И всичко това от собствения им баща, който е ходил на работа цяла седмица.
Не от баби и не от детегледачка...

Затова, момичета, преди да си изберете мъж мислете добре. С пари това не можете да си го купите! Търсете любов и отношение!

Усмивките на децата ми са най-голямото доказателства за това. 


Добро утро и прекрасна седмица на всички!"

А ние бихме могли само да добавим, че завиждаме благородно на Ева и пожелаваме всяка от вас да намери такава половинка. 

Четете още: Да кърмиш годеника си: Да, тази жена го прави два пъти седмично!

Още по темата

Коментари

4 Иван
  27 октомври 2021 | 16:04 отговор
 

Тази със сигурност не е с клошар, а с богат паричко, който изкарва пари на гърба на такива като мен, дето работят за 800 лв. ! Алчния капитализъм в бг

 
 
до Иван
28 октомври 2021 | 16:11

Ами стани и ти богат паричко. Ама се иска акъл.

3 4
  26 октомври 2021 | 23:06 отговор
 

Дано до 5 години Веселинова не запее друга песен.То ковид кризата продължи повече от повечето съжителства в България за последните 20г. и вероятно ще продължи след техният край.Няма разводи, защото няма бракове.Хората имат 30-40г. съжителство, а Веселинова бие камбаната, а дори близнаците нямат година.Да не последва съдбата на Емилия, Анелия,Десислава,Деси Банова,Емануела и т.н.Бъдете Здрави и Ваксинирани!

 
2 Stamatis
  26 октомври 2021 | 15:46 отговор
 

Зависи и от жената дали забелязва тези неща. Някой жени свикват на това и стават нагли и неблагодарни. После, когато видят и дебелият край започват да мяучат и да се оплакват в какво се превърнал някой мъж, но късно е либе за китка!Така, че жени внимавайте,не приемайте всичко за даденост, а уважавайте този, когото имате и е добър!

 
1
  26 октомври 2021 | 15:45 отговор
 

Е, защо да не може една детегледачка и плащаш. И бащата е родител, а не само осеменител, като му се връчват за гледане ще гледа. Ние как работим и гледАме

 

Добави Коментар

Най-четени