Ева Веселинова: Момичета, мислете добре преди да си изберете мъж

Ева Веселинова е една щастлива жена! Самата тя се похвали с прекрасния живот, който води, въпреки че покрай майчинството трудно намира време за сън и почивка. Оказа се обаче, че таткото на близнаците ѝ, когото водещата крие ревностно от света, е истински мъж мечта.

Красавицата реши да вдъхне положително настроение на последователите си, като сподели кадър от уикенда как си почива, докато любимият ѝ се грижи за децата. Тя не пропуснa и да даде подробно обяснение как той ѝ е дал пълната възможност да си отдъхне, като е поел всички неотложни грижи за близнаците им и дори се обърна към младите момичета, като ги посъветва да не търсят пари в един мъж, а любов и отношение:

View post on Instagram
 

"С близнаците сънят е лукс, който тати подари на мама този уикенд. Ставаше в 5.00 часа заедно с тях. Сменяше памперсите им, хранеше ги, играеше си с тях, изми и подреди всичко. Даже и снимка е направил на спящата мама.

Цели два дни ставах късно (към 11.00 часа), пих кафе и закусвах. А децата ме чакаха сменени, нахранени и усмихнати. И всичко това от собствения им баща, който е ходил на работа цяла седмица.
Не от баби и не от детегледачка...

Затова, момичета, преди да си изберете мъж мислете добре. С пари това не можете да си го купите! Търсете любов и отношение!

Усмивките на децата ми са най-голямото доказателства за това.

View post on Instagram
 


Добро утро и прекрасна седмица на всички!"

А ние бихме могли само да добавим, че завиждаме благородно на Ева и пожелаваме всяка от вас да намери такава половинка.

Четете още: Да кърмиш годеника си: Да, тази жена го прави два пъти седмично!