Да кърмиш годеника си: Да, тази жена го прави два пъти седмично!

26 октомври 2021 | 13:07
5482
4
снимки: Instagram
4

Всички сме чували, че мъжете си търсят жена, която да прилича на майка им. Независимо дали визуално, или по характер, господата просто обичат да се чувстват обгрижвани, както са били в детските си години. И докато изричаме тези думи с намигване и едва доловима насмешка, някъде по света, нещата тотално излизат извън контрол. Накъде бием ли?

Тази красива дама се казва Лана Майкълс и живее във Великобритания. И макар много мъже да си умират за вниманието ѝ, тя е доверила сърцето си само на един. Това е годеникът ѝ Шоун, който получава нещо много повече от любов, ласки и грижа от нея. Всъщност, тя го кърми. Два пъти седмично. 

Лана успява да шокира света, като признава, че го прави, защото по този начин се чувства още по-женствена и привлекателна. Двойката е заедно от години и вече има две деца - на 11 г. и 7 г., но явно красавицата продължава да кърми. Тя стимулира производството си на мляко със специален билков препарат и така успява да "нахрани" годеника си с кърма, която той суче от гърдите ѝ точно като бебе. 

А как Лана и Шоун са се срещнали? Чрез приложение за веган запознанства. 

Само един въпрос имаме - накъде отива този свят? 

Четете още: В името на любовта: принцеса Мако се омъжи за простосмъртен и загуби титлата си

 


Още по темата

Коментари

4 Чери
  29 октомври 2021 | 12:34 отговор
 

Досега мислех, че веганите са просто особняци. Сега мисля, че ако не всички, то част от тях и в частност тези двамата от статията са гнусни извратеняци.

 
3 Една майка
  27 октомври 2021 | 08:24 отговор
 

Абсолютни ненормалници!!!! И двамата!!!

 
2
  26 октомври 2021 | 15:47 отговор
 

Хах на жена мяса този. Сигурно да не дават пари за мляко. Уж веган бил.

 
1 фен(бивш)
  26 октомври 2021 | 14:01 отговор
 

Още малко ако посуче,ще трябва,да си сложжи,,слива''.

 

Добави Коментар

Най-четени