Хари планирал удар срещу кралското семейство много преди Мегзит

Вече е известно, че принц Хари е взел решението да разбие на пух и прах авторитета на британското кралско семейство и нищо не може да го спре. Особено след като няма какво да губи, след като му бяха отнети всички титли и патронажи. Е, все още е херцог на Съсекс, но вероятно и това ще се промени скоро, ако принцът продължи да си играе с огъня. При това съвсем умишлено.

След като той и съпругата му Меган взривиха света с интервюто си пред Опра Уинфри в началото на март, атаките им към кралицата и останалите членове от фамилията продължиха, дори и след смъртта на принц Филип. Преди седмици Хари започна и нов проект с Опра, който представлява поредица от епизоди, в които се говори за менталните проблеми – тема табу в британското кралско семейство. Принцът се възползва от вниманието, което успя да привлече, след като абдикира, за да разказва болезнени моменти от живота си, а такива не липсват още от детството му. Той неведнъж говори за смъртта на майка си, принцеса Даяна, но сега стига по-далеч, като посочва точните причини земният ѝ път да приключи толкова нелепо рано и дори сравнява Меган с нея.



В новия епизод от поредицата херцогът на Съсекс изненада света с нови признания за живота в кралското семейство. Той бе повече от искрен, като сподели, че останалите членове от фамилията никога не изричат какво е в душата им на глас и са изключително добри в прикриването на болката и страданията, които изпитват. Хари не можел да се примири с това и шокира зрителите, като заяви, че още преди 2 години е започнал да планира поредицата от епизоди с Опра Уинфри, в които говори открито за душевните си рани. Това означава, че принцът е кроял атака срещу кралското семейство много преди Мегзит. И определено е знаел какво ще последва от тези действия и е бил готов да загуби всичко, освен Меган.



И въпреки че Хари открито обвини кралицата, принц Чарлз и принц Уилям в безразличие към суицидните мисли на съпругата му и категорично заяви, че вместо да получи помощ, като реакция е последвало единствено мълчание, той не губи надежда, че някога ще успее да стопли отношенията си с тях.



Четете още: Топ красавици! Вижте дъщерите на Соня Немска и Ванко 1 като абитуриентки (снимки)