Хари се влюбил в Меган, след като тя се изпишкала в гората

Няма да повярвате кога принц Хари е разбрал, че точно Меган Маркъл е неговата сродна душа. Изглежда, че от книгата, посветена на живота на двойката „В търсене на свободата“ ще излязат много скандални факти.

Всеки ден научаваме какви ли не подробности от живота на херцозите, но тази нямаше как да подминем с лека ръка. Оказа се, че принцът е бил изключително очарован от Меган, когато тя се е изпишкала в гората, докато двамата били на къмпинг в Ботсвана.



Това се случило през 2016 г., точно 6 седмици след първата им среща. Тогава Хари бил изумен от факта, че Меган е толкова земен човек и няма нищо против да отиде до тоалетната в гората. Тя съвсем не е проявявала никакви капризи, почиствала е лицето си с мокри кърпички и се е разхождала щастливо в гората.

Според авторите на книгата „В търсене на свободата“ Меган още тогава е започнала да окуражава Хари да води по-здравословен начин на живот. Припомняме ви, че тя успя да го накара не само да отслабне, да спортува и да се храни добре, но и да продаде всичките си пушки, тъй като тя не одобрявала неговите забавления, свързани с лова. Като цяло херцогинята изобщо не гледа с добро око на дейности, включващи кръвопролитие на животни.



В Ботсвана Меган е очаровала Хари и с малкото багаж, който е взела със себе си. За престоя им в къмпинга тя е имала нужда единствено от слънцезащитен крем.

След като се прибрали от Ботсвана, херцогинята от своя страна споделила на свои близки приятели, че никога не се е чувствала толкова защитена и щастлива с някого.

Не след дълго цял свят научи, че Меган Маркъл не е обикновено момиче, а жената, която успя да открадне сърцето на недостижимия принц Хари. Любовта им изглежда като приказка, която продължава и до днес.



Четете още: Кейт отново изобличи Меган в лъжа