Най-коментираният наследник на кралица Елизабет Втора, принц Хари, предизвика истински фурор. Херцогът на Съсекс изпълни първия си официален ангажимент след погребението на принц Филип и се превърна в звездата на концерт в Ел Ей. Събитието Vax Live бе посветено на ваксинацията срещу коронавирус, а сред участниците в него бяха Селена Гомес, Джей Ло и Бен Афлек.

Хари се появи без любимата си Меган, която вече е в последния месец от втората си бременност. Той се качи на сцената, за да отправи благодарности към всички здравни работници и най-вече към тези, които са посветили дните си на борбата с Ковид-19 и ваксинацията.

След трогателното си слово кралският наследник бе аплодиран бурно. По първоначална информация той трябваше да изнесе речта си заедно с Меган, но вероятно тя не е получила съгласието на лекарите, които я наблюдават, да бъде на публично място. Ето защо Хари добави, че говори и от името на съпругата си.

Междувременно кралски експерт "хвърли бомба" в медиите, като сподели, че според него принцът никога няма да може да поправи отношенията си с кралската фамилия, ако излязат наяве някои от разговорите, които е провел с останалите членове след погребението на принц Филип.

Четете още: Краят на една ера за милиарди: Бил Гейтс се развежда