От известно време Памела Андерсън е лудо влюбена в младото си френско гадже, което вчера се вихреше на футболния терен. Секссимволът не отрича връзката си със спортиста Адил Рами, но предпочита да не я коментира публично. Вчера тя бе футболна съпруга за пример, като гледаше мача Франция – Белгия на крака на стадиона в Санкт Петербург и развълнувано аплодираше отбора на любимия си.

50-годишната Памела изглеждаше все така чудесно, докато гледаше влюбено 32-годишния Адил. Не бихме могли да не отбележим, че Андерсън е в отлична форма. Тя бе заложила на запазената си марка – опушен грим, широка усмивка и ослепително руса коса.



Пам беше щастлива от победата на Франция и се радваше заедно с Адил. На снимките се вижда как тя му маха от горните редове на стадиона, докато той е на терена. В няколко интервюта звездата от „Спасители на плажа“ подсказа, че спортистът я прави щастлива и двамата се отнасят с много любов и грижа един към друг.



Припомняме ви, че преди няколко месеца русокосата изкусителка загатна за афера с руския лидер Владимир Путин, а освен това неведнъж е споменавала, че винаги е била в добри отношения с могъщата славянска страна и очевидно обича да я посещава.

Четете още: Най-новият летен хит в Инстаграм снимките (Снимки)