И те са хора: Уилям и Кейт в ужас от новото хоби на принц Джордж

29 януари 2022 | 09:01
25463
1
снимки: Getty Images
1

Колкото и да е голямо богатството, колкото и да са популярни, колкото и да са кралски особи, принц Уилям и Кейт Мидълтън са хора като нас и най-вече родители като всички останали. И макар да имат абсолютната материална възможност да дадат най-доброто за трите си деца, тревогите им са абсолютно същите като на всеки мама и татко. А новото хоби на най-големия им син, принц Джордж, се оказа, че ги притеснява много, много сериозно. 

Оказа се, че 8-годишният чаровник е залитнал здраво по игрите, като много други свои връстници, че и пораснали момчета. Той прекарвал максимално много време с конзола в ръка пред екрана, но за щастие, Уилям е поел отговорната задача да го научи, че игрите не са най-продуктивното денонощно занимание. 

принцеса Шарлот, принц Джордж

А как се справя с манията на Джордж? Самият той сподели по време на официален ангажимент, че следи изкъсо точно колко време прекарва в игри пред екрана и го ограничава, когато надвиши определен брой минути.

 

Уилям разкри още, че принцеса Шарлот и принц Луи все още не се интересуват от игрите, но са големи почитатели на филмите.

принц Луи, принцеса Шарлот, Кейт Мидълтън, принц Джордж, принц Уилям

Четете още: Как тиражираните в медии слухове, че Уилям кръшка на Кейт, заздравиха брака им

Още по темата

Коментари

1
  29 януари 2022 | 14:28 отговор
 

Мръсна педофилска сган.

 
 
29 януари 2022 | 17:16

Ъъъ, за баща си и брат си ли говориш?

Добави Коментар

Най-четени