И все пак: Защо се разделиха Шакира и Пике? Говори бившето гадже на сестрата на певицата

30 юни 2022 | 12:27
5592
0
Инстаграм, Getty images
0

Факт, една от най-сладките звездни двойки се разпадна. Шакира и Жерар Пике вече не са заедно. Медиите обаче продължават да чоплят и да търсят причините за тази неприятна развръзка.

И сега отговор на въпросите, които си задават всички, дава Роберто Гарсия, бивше гадже на една от сестрите на колумбийката. Гарсия заявява пред испанското издание "EsDiario", че истината е далеч по-различна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHAKIRA (@_shakira.greece_)

Според него, раздялата не се дължи на изневярата, а на много по-дълбоки проблеми, които са зреели от години. А причината за тях е колкото прозаична, толкова и ясна - става въпрос за пари.
 

По думите на Роберто, Пике е поискал от Шакира заем, който да инвестира в няколко различни бизнеса.

Носителката на престижната награда "Грами" обаче му отказала, понеже родителите ѝ я посъветвали да не дава пари на половинката си. И така между двамата назряло напрежение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fan66 (@shakirafan66)

"Много близък до тях човек ми каза, че двамата са имали сериозен финансов проблем... Оказва се, че те никога не са имали общи пари, с които да разполагат, и дори винаги са си поделяли разходите", твърди още Гарсия.

Според него Шакира никога не е мислила сериозно за брак с Пике.

"Шакира е взела решение да се разделят. Това е вярно и те са дистанцирани", написа Емилио Перес, когато стана ясно, че Пике вече не живее в семейния дом, а купонясва сам в квартирата си.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени