Искате да укротите женкаря? Последвайте тези 6 стъпки

Вие сте красива и привлекателна жена, която винаги е мечтала за верен и разумен мъж, за деца, рошаво чаровно куче и голяма къща с обширен двор и цвета пред верандата. Но, уви, сърцето ви е попаднало в плен на истински женкар и сега не знаете какво да правите. Не се отчайвайте, Оксана Александрова , психолог в Центъра за семейно и сексуално възпитание, знае тайната на това как да накарате всеки един женкар да се влюби във вас до несвяст.

Първо, нека да разберем как да действате, ако вече сте влюбени, но той не е...

Наблюденията показват, че една жена живее преди всичко с емоциите си и следователно се влюбва по-бързо, особено в моментите, когато е преживяла любовно разочарование и има най-много нужда от нова любов до себе си.

Представете си, че изведнъж се появи мъж, който рязко се откроява сред предишните ви партньори. В този случай чувствата се появяват светкавично.
В такъв момент познаването на мъжката психология ще ви помогне да избегнете много грешки и ненужни разочарования. Първо, добре е да знаете, че мъжете узряват много по-дълго за сериозна връзка. Ако това вече се е случило, тогава на първия етап от връзката, разбира се, си струва да демонстрирате интереса си към неговата личност, но ненатрапчиво, игриво. Трябва да му дадете зелена светлина за по-нататъшно ухажване, но продължавайте да оставате недостъпни.

Също така, не забравяйте, че всички мъже са малко бавни, така че се запасете с търпение и спокойно чакайте по-нататъшните му действия. Не бързайте да поемате инициативата в свои ръце. Последното може да го разколебае.



Покажете му, че не сте толкова лесна...

Той е сигурен, че ви контролира и че играта върви според правилата му. Бъдете непредсказуема, покажете му, че не сте толкова лесна.
Тук има много тънък момент. Той е свикнал с факта, че всичко се случва по добре установен план, който засяга абсолютно всички наивни момичета. Но ти не си такъв тип, който лесно може да бъде манипулиран. Вече си с няколко хода пред него и би трябвало да можеш да предвидиш действията му.

Анализирайте как се развива връзката ви, по какъв сценарий и след това играйте заедно, но не флиртувайте. Отпуснете хватката си или желанието да се срещнете с него при първото обаждане. Разтърсвайте го с емоции, бъдете загадъчна и непредвидима, за да не разбере той какво да очаква от вас по-нататък. Това ще накара вашия възлюбен женкар да мисли само за вас.

Как да се справим с конкуренцията?

Винаги ще има състезатели – и всяка година все по-красиви и по-млади. Можете да посветите целия си живот и сила на борбата с тях, а можете да се съсредоточите върху себе си – да се грижите за себе си, да развивате женските си качества, да разширявате хоризонтите си. В крайна сметка външната обвивка привлича само на пръв поглед, а мъжът се задържа само с онази жена, която е нещо повече от една обикновена лъскава обвивка. Тук е важно да бъдете честни към себе си и да отговорите на въпроса: „Какво мога да дам на този мъж освен красивите си очи, каква е моята стойност?

Колко дълго трябва да отлагате интимността?

Имайте предвид, че вероятността интересът на женкаря към вас може бързо да изчезне, след като му позволите бързо да скъси разстоянието между вас. Затова не бързайте с интимния контакт, когато насреща си имате мъж със слаби ангели.

Ако не искате да го загубите веднъж завинаги, задръжте интимните ласки за известно време напред във времето. От незапомнени времена мъжът се бори за сърцето на жената, извършва подвизи в нейна чест, търси нейното уважение и благоволение. Това, което се получава лесно, се оценява малко. Затова дайте на мъжа място за подвизи, за мъжки дела и не вярвайте само на думи. Ако интимността вече се е случила и интересът е изчезнал, нищо не може да го промени, особено ако е колекционер на разбити женски сърца.{

Всички женкари имат голям сексуален опит. Как тогава да изненадате такъв опитен любовник?

По правило женкарите не искат просто секс, те сменят жените, само за да променят впечатленията си. Те не могат да бъдат с една и съща жена, защото самите те няма от какво да бъдат изненадани. Дори да демонстрирате уникални креватни изпълнения, това няма да го задържи дълго време близо до вас. Рано или късно вашият репертоар ще се изтърка и той ще намери разнообразие в обятията на друга. Затова покажете му, че сте много повече от една секс кукла. Бъдете Жена с голяма буква, бъдете загадъчни, покажете класа и интелект. Интересувайте се от неговите интереси, излъчвайте светлина и спокойствие. Изненадвайте го. Не позволявайте да му омръзнете бързо по никакъв начин.

Какво е доказателството, че след като сте вече заедно, той завинаги ще бъде с вас?

Дори годежен пръстен не дава никакви гаранции, защото дори и след 20 години семействата понякога се разпадат, дори и тогава, когато изглежда, че между партньорите цари пълна хармония.

Струва ли си да се стремим да задържим такъв мъж до себе си? Всеки психолог ще каже, че това е безполезно и нямате нужда от него. Изборът е ваш, но тогава бъдете подготвени за факта, че непрекъснато ще трябва да го изненадвате, да отделяте време и енергия в борбата с неговите комплекси и да балансирате на ръба през целия си живот. Ако такъв живот ви изглежда привлекателен, изборът е ваш. Но най-добрият начин е да работите върху своето самочувствие и увереност – тогава със сигурност до вас един ден ще застане истински мъж – такъв, какъвто винаги сте търсели и за какъвто винаги сте мечтаели.

Четете още: Обичам го, ще се омъжа за него, но знам, че ще ми изневери