Автор
Христина Кирилова

Искате да задействате закона за привличането? Следвайте тези 5 стъпки

Всичко в този живот ли е предначертано и просто следваме съдбата си, или събитията, които ни се случват, са предизвикани от нас и контролираме напълно света около себе си? Всеки човек си е задавал поне веднъж този въпрос. Е, вие как мислите? Мислите...мислите.... А знаете ли, че едновременно с това вие управлявате живота си? И всъщност, всичко което ви се случва, е повлияно изцяло от мислите ви. И за да задействате закона за привличането на положителни събития, е необходимо единствено да канализирате енергията си в правилната посока. За целта е необходимо единствено да следвате тези 5 стъпки:

Бъдете благодарни за всичко

Първото, което трябва да направите, е да осъзнаете за какво сте благодарни в този живот. Благодарете за близките си, благодарете за здравето си, благодарете за въздуха, за водата...дори и за най-малките неща. Направете списък с всичко, което ви кара да се чувствате щастливи късметлии и благодарете от сърце за него.

Мислете в сегашно време за всичко, което искате да имате в бъдеще

Помислете какви цели искате да постигнете. Помислете какво искате да получите от Вселената и го изречете на глас, в сегашно време. Всичко, което искате да притежавате вбъдеще, трябва да бъде изречено в сегашно време. Вярвайте силно, дори си представете, че мечтата ви вече е сбъдната и сте благодарни за това.

Останете насаме със себе си и просто медитирайте

Осигурете си поне 10 минути на ден, в които да оставате напълно сами със себе си. Медитирайте, освободете се от всички грижи и мисли.

Бъдете ясни в желанията си

Имайте ясни и конкретни цели. Изричайте ги смело и вярвайте.

Вярвайте в себе си

Забравете за скромността и съмненията в себе си. Бъдете уверени, защото силата е във вас, позволете ѝ да ви заведе до желаните цели.

Четете още: Как пластичната хирургия осакати най-екстравагантната аристократка в света - херцогинята на Алба